Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akciós Office 2021 Pro, 2019 Pro és Windows 10 óriási kedvezménnyel

akciós Office 2021 Pro a Godeal24 promóciójában

Alkalmazások, szoftverek

Akciós Office 2021 Pro, 2019 Pro és Windows 10 óriási kedvezménnyel

Akciós Office 2021 Pro, 2019 Pro és Windows 10 óriási kedvezménnyel

Akciós Office 2021 Pro csak 13.52 EUR, a Windows 10 csak 7.42 EUR most a Godeal24 legújabb promóciójában!

Windows és a Microsoft Office szoftverek óriási kedvezményekkel, már nem elérhetetlen álom tovább. Most a Godeal24 Office akciójában megvásárolhatod az Office 2021 Pro-t 13.52 EUR ártól vagy akár a Windows 10 Pro-t 7.42 EUR áron.

Kedvezményes Windows OS és akciós Office 2021 Pro

Itt a legjobb lehetőség, hogy Windows és Office szoftver licenszkulcsokat szerezzen be ráadásul nagyszerű árakon! Hogyan tud a Godeal24 ilyen versenyképes árral szolgálni? A Godeal24 azoktól a cégektől vásárolja fel a szoftverkulcsokat, akiknek már nincs ezekre szüksége. A Godeal24 mielőtt továbbértékesítené és szoftverkulcsokat, minden esetben meggyőződik azok hitelességéről. Továbbá az árat csökkenti az is hogy a Godeal24 nem rendelkezik fizikai irodával vagy raktárral. Ezért tudja ilyen hihetetlenül kínálni a Windows 10 és Microsoft Office licenszkulcsokat.

akciós Office 2021 Pro a Godeal24 promóciójában

Akciós Office 2021 Pro a Godeal24 promóciójában

Végre megvásárolhatja az Office 2021 verzióját is. Az Office 2021 kevés ismerkedés után ismerős lesz azoknak, akik a legutolsó verziót használták eddig. A frissítés után gyerekjáték folytatni a munkát, és épp elég új funkciót tartalmaz ahhoz, hogy megérje a letöltést. A Godeal24 Office akció most lehetővé teszi a legtöbb felhasználó részére, hogy a lehető legolcsóbb áron jusson hozzá az Office 2021 szoftverkulcsokhoz. Egy Office 2021 szoftver letöltő kulcsa most csak 13.52 EUR.

A legjobb ajánlat: Microsoft Office 2021 13,52 EUR-tól

A Godeal24-nél a Windows 10 Pro most csak 7.42 EUR. Amennyiben rögtön a Windows 11-et szeretné beszerezni, akkor ez most 10.24 EUR áron elérhető. Jelenleg a stabilitás és a kompatibilitás szempontjából a Windows 10 valószínűleg a legjobb és a felhasználók számának tekintetében is a leggyakoribb választás. Az igényeinek megfelelően választhatja akár a Windows 10-et vagy Windows 11-et, és most mindkettőt a legkedvezőbb áron.

Windows OS csak korlátozott ideig!

62% kedvezmény csomagokra és további MS Office szoftverekre (kuponkód “SGO62”)

>>> További információ

A legkülönbözőbb felhasználói igények kielégítésére a Windows 10 különböző verziói állnak rendelkezésre, amelyek mind megfelelnek a különféle hardvertípusoknak, legyen az magán vagy üzleti felhasználású. Nemcsak a legszélesebb körben használt Windows 10 Pro, hanem a legjobb Windows 10 Enterprise üzleti használatra, Windows Server stb.

Akár 50% kedvezmény több Windows esetén (kuponkód ” SGO50″)

A Godeal24 széles termékkínálattal rendelkező professzionális webáruházzal rendelkezik digitális licencek/szoftverkulcsok kiterjedt katalógusával. Ugyanazt a szoftvert akár több, mint 80% kedvezménnyel szerezheti be. Nem csak a népszerű Windows operációs rendszer és az Office, hanem a legpraktikusabb számítógépes és mobileszköz-szoftverek is, mint például az IOBIT sorozat, az Ashampoo szoftverek, a Disk Drill és még sok más egyéb.

További hasznos szoftverkulcsok: kiváló árakon, kiváló termékek!

A Godeal24 megbízhatóságát jól tükrözi a kíváló online hírneve, valamint a TrustPilotról szóló számos pozitív vélemény, ahol a céget a vélemények 98%-a “kiválónak és nagyszerűnek” minősítette. Ez a vásárlási élmény minőségének és az üzlet által kínált számos előnynek köszönhető: amellett, hogy számos termék közül választhat akár 90%-os kedvezménnyel, a digitális szállítás lehetővé teszi, hogy szoftverét közvetlenül a vásárlást követő másodperceken belül megkaphassa email címére. Ez egy nagyon kényelmes szállítási mód a vásárlók számára.

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés