Connect with us
Hirdetés

technokrata

Spóroljon a Munka ünnepén a GoDeal24-n, akciós Windows 10 csak 7.4€

Akciós Windows 10 szoftverkulcs GoDeal24

Alkalmazások, szoftverek

Spóroljon a Munka ünnepén a GoDeal24-n, akciós Windows 10 csak 7.4€

Spóroljon a Munka ünnepén a GoDeal24-n, akciós Windows 10 csak 7.4€

Akciós Windows 10 szoftverkulcs május elsején, a munka világnapján. A Godeal24.com idén egy különleges promócióval ünnepli ezt. Akár 62%-ot is megtakaríthat az akciós Windows 10 OEM kulcsokon és az Office csomagon, ha a rendelésnél használja a lenti kuponkódokat.

Ha azt tervezi, hogy frissítené a számítógépe operációs rendszert vagy egyéb szoftvereit a hatékonyabban működés érdekében, akkor ez a promóció egy remek lehetőségnek tűnik. A Godeal24.com most készem áll az Ön munkájának a támogatására. A munka ünnepén mindenki számára elérhető a GoDeal24 Labor Day promóciója.

Godeal24

1. Kiemelt termékek – Akciós Windows 10 szoftverkulcs:

2. “Fél áron” akciós szoftverkulcsok. Kuponkód a kedvezményhez: LD50

3. Prémium csomagajánlatok. Kuponkód a kedvezményhez: LD62

4. További ajánlatok -55% kedvezménnyel. Kuponkód a kedvezményhez: LD55

A GoDeal24 oldalán történő vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhat. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni az ajánlatokat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal: service@godeal24.com .


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a service@godeal24.com email címre és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés