Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hol szerezhető be olcsón Microsoft Office?

Hol szerezhető be olcsón Microsoft Office? windows 10 akciós áron

Alkalmazások, szoftverek

Hol szerezhető be olcsón Microsoft Office?

Hol szerezhető be olcsón Microsoft Office?

Windows 10 és Microsoft Office most nagyon jó áron elérhető a GoDeal24 akciójában!

Hogyan frissítsük a számítógépünket olcsón? Új számítógép vásárlása helyett dönthet úgy is, hogy egyszerűen csak frissíti gépe szoftvereit. Amennyiben még régi Windows 7 vagy MS Office 2013 szoftvereket használ most remek áron lecserélheti a legújabb Windows OS és MS Office szoftverekre a Godeal24 Halloween-i akciójával.

Szerezzen be Microsoft Windows 10 programot és Microsoft Office szoftvert szuper árakon!

Itt a legjobb lehetőség, hogy Microsoft Windows és Office szoftverkulcsokat szerezzen be remek árakon. A Godeal24 számos okból tudja ilyen kedvezményes áron kínálni a szoftverkulcsokat. Egyrészt nagy mennyiségben vásárol olyan cégektől szoftvereket, akiknek már nincs rá szükségük rá, másrészt a Godeal24-nek nincsen fizikai irodái, üzletei vagy raktárai. Mielőtt újra értékesítenék a szoftvereket a Godeal24 minden esetben ellenőrzi a szoftverek hitelességét. Mindezeknek köszönhetően a Godeal24 Halloween-i akciójában most ismét nagyon jó áron szerezheti be a Windows 10 vagy Microsoft Office szoftverkulcsokat akár már 25.61 EUR-ért. Amennyiben több szoftverkulcsot is vásárol, most a Microsoft Office 2021 Pro verziót 13.32 EUR-ért szerezheti be.

Hol szerezhető be olcsón Microsoft Office? windows 10 akciós áron

Hol szerezhető be olcsón Microsoft Office?

62% kedvezmény! Microsoft Office 2021 már 13.32€-tól (kuponkód: SGO62)

A Windows 11 a Windows-felhasználók számára elérhető legújabb frissítés, amely számos fejlesztést tartalmaz a korábbi verziókhoz képest. Vadonatúj grafikával és számos biztonsági funkcióval a rendszer a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legfejlettebb lehetőséget kínálja a számítógépet használók számára. Hogyan szerezhető be a Windows 11? Bárki jogosult az ingyenes frissítésre, akinek Windows 10 vagy Windows 8.1 rendszerű számítógépe van, és megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek. Ha esetleg mégsem lenne jogosult az ingyenes frissítésre, akkor nagyon jó áron szerezheti be a Windows 11-et is. Most megvásárolhatja a Windows 11-et, és akár 90%-ot is megtakaríthat az eredeti árból.

50% kedvezmény! Windows operációs rendszerek (kuponkód: SGO50)

62% kedvezmény csomagokra és további MS Office szoftverekre (kuponkód: SGO62)

Ha üzleti célra szeretne vásárolni szoftverkulcsokat nagyobb mennyiségben, akkor ajánljuk az alábbi üzleti csomagokat, ahol még nagyobb kedvezményekkel vásárolhat:

Üzleti ajánlatok: Windows OS és Microsoft Office nagyobb mennyiségben

A Godeal24 professzionális webáruháza digitális szoftverkulcsok kiterjedt katalógusát kínálja. Akár ugyanazokat a szoftvereket több mint 80% kedvezménnyel szerezheti be itt. Nemcsak a népszerű Windows operációs rendszer és az Office, hanem egyéb hasznos számítógépes és mobileszköz-szoftvereket is, mint például az IOBIT sorozatot, Ashampoo szoftvereket, a Disk Drill-t és még sok mást.

További hasznos szoftverkulcsok: kiváló árakon, kiváló termékek!

Programok MAC környezethez:

A Godeal24 megbízhatóságát jól tükrözi a kíváló online hírneve, valamint a TrustPilotról szóló számos pozitív vélemény, ahol a céget a vélemények 98%-a “kiválónak és nagyszerűnek” minősítette. Ez a vásárlási élmény minőségének és az üzlet által kínált számos előnynek köszönhető: amellett, hogy számos termék közül választhat akár 90%-os kedvezménnyel, a digitális szállítás lehetővé teszi, hogy szoftverét közvetlenül a vásárlást követő másodperceken belül megkaphassa email címére. Ez egy nagyon kényelmes szállítási mód a vásárlók számára.

Hogyan kell fizetni?

  • Menjen a fizetési oldalra, lépjen tovább vendégként (vagy hozzon létre fiókot), majd töltse ki a „Számlázási adatok” mezőt

  • Ebben a lépésben válassza a „CWALLETCO” lehetőséget, majd kattintson a „Tovább” gombra

  • Kérjük, ellenőrizze megrendelését, és kattintson a “Megrendelés leadása” gombra.

  • Ezután erre az oldalra ugrik tovább a vásárlás menete, kattintson a “Fizetési módok kiválasztása” gombra.

  • Végül választhatja a PayPal használatával való fizetési módot is a fizetés befejezéséhez.

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen. Cikkünk a Hol szerezhető be olcsón Microsoft Office? kérdést jártuk körbe, felvázolva egy lehetséges utat.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés