Connect with us
Hirdetés

technokrata

Keysfan 1+1 szoftverakció: Office 2021 mellé Windows

keysfan tavaszi akció 2022

Alkalmazások, szoftverek

Keysfan 1+1 szoftverakció: Office 2021 mellé Windows

Keysfan 1+1 szoftverakció: Office 2021 mellé Windows

Office 2021: Nélkülözhetetlen funkciók egy hatékony irodához.

Vásároljon most a Keysfan tavaszi akciójában Office szoftverkulcsot és szerezze be mellé a Windows operációs rendszert ingyen!

A Microsoft termékei közül a Windows operációs rendszer mellett az Office szoftverek a legismertebbek. Bár már egyre gyakoribb, hogy a kikapcsolódásra, szórakozásra szánt szabadidőnket jellemzően az okostelefonokkal töltjük, ám a klasszikus irodai szoftvereket a munkánk és a tanulás során nehezen lehetne nélkülözni. A professzionális irodai szoftverek a hatékony irodai számítógépes munka és termelékenység alapeszközei. Az Office 2021 egy komplex irodai szoftvercsomag, amely többek között a Word, az Excel, a PowerPoint és egyéb alkalmazásokat tartalmaz akár Windows PC-hez vagy akár Mac-hez. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az Office 2021 szoftvercsomaghoz rendszeresen érkezik biztonsági frissítés is, hogy mindig naprakész legyen.

Bár az Office régebbi verziói lehetővé teszik a többszemélyes együttműködést is, valójában mégsem teszik lehetővé a valós idejű együttműködést. A felhasználóknak időnként el kell menteniük a dokumentumokat, hogy láthassák mások módosításait és megosszák a saját módosításaikat. A legújabb szoftververzióban azonban, amikor a felhasználók megosztanak dokumentumokat más kollégákkal, akkor minden fél együttműködhet a dokumentumokon valós időben társszerzőkként. A dokumentumon jól látható, hogy ki nézi éppen, ki dolgozik Önnel együtt egyidőben, és hol végeztek változtatásokat, mindezt valós időben frissítve. Nemcsak ez a funkció segíti a munkavégzést, hanem az is, hogy már könnyedén lehet a kollégáknak megjegyzéseket küldeni valós időben a munkavégzéshez kapcsolódva, mely egy irodai közösségben igazán hasznos és nélkülözhetetlen a közös munkavégzéshez.

Ha Ön és munkatársai többszemélyes együttműködésre is használják az Office 2021-et, akkor ez a szoftver biztosan hatékony segítség lesz a termelékenység növelésére. A kezdő felhasználók számára az Office 2021 számos hasznos kreatív anyagot és sablont biztosít. Amint rákattintunk az „Új” gombra, a kezdő felhasználók több ezer hasznos kreatív anyagot használhatnak, például ikonokat, kiváló sablonokat és rengeteg betűtípust, formázási lehetőséget. A gazdag választási lehetőségekkel mindenki tetszetős dokumentumokat és prezentációkat készíthet.

Ebben a tavaszi akcióban ingyenesen kaphat egy Windows 11 vagy Windows 10 szoftverkulcsot, amennyiben most vásárol MS Office irodai szoftvercsomagot. Vagyis csak egy árat kell fizetnie két termékhez! Emellett vannak további akciós termékek is akár 62% kedvezménnyel, amivel jelentős összegeket takaríthat meg. A fontosabb MS-szoftverek, mind részt vesznek ebben az akcióban (például Windows 11, Windows 10, Office2019, Office2021 stb.) További részleteket a lenti listában talál!

keysfan tavaszi akció 2022

Vásároljon MS Office-t és szerezze be a Windows-t INGYEN

A Windows külön megvásárlása helyett javasoljuk az MS Office szoftverkulcs vásárlását. Nem csak az MS Office-t kaphatja meg szuper alacsony áron, de a Windows-t is ingyen kaphatja meg.

50% kedvezmény: Windows 10 csak 7,4 €. Kedvezmény kód: BKS50

Ha csak Windows operációs rendszerhez szeretne vásárolni szoftverkulcsot, annak is alacsony az ára, csak ne felejtse el használni az 50% kedvezményért a következő kódot: LKS50

Akár 62% kedvezmény: visszautasíthatatlan alacsony árak, kedvezménykód: BKS62

A mindennapi munka során nem nélkülözhetünk további speciális szoftvereket sem. Általában ezek a speciális szoftverek kíválóan használhatóak egyes munkafeladatokhoz, de a beszerzési listaárak jellemzően igen magasak. Most az akció keretében ezeket a szoftverkulcsokat is nagyon alacsony áron szerezheti be, például a Microsoft Office-t is 62% kedvezménnyel, az LKS62 promóciós kód használatával.


Ismerje meg a Keysfan.com oldalt!

A Keysfan.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a Support@Keysfan.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a Support@Keysfan.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a Keysfan.com ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Keysfan.com ügyfélszolgálatán a Support@Keysfan.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysfan.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysfan.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysfan.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysfan.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a Keysfan.com-tól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a Support@Keysfan.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés