Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows 11 csak 7,5 euróért a GoDeal24 Black Friday akciójában

Alkalmazások, szoftverek

Windows 11 csak 7,5 euróért a GoDeal24 Black Friday akciójában

Windows 11 csak 7,5 euróért a GoDeal24 Black Friday akciójában

A Godeal24 Black Friday ajánlata most nagyon kedvezményes és kiváló ajánlatokat kínál, például a Windows 11-et 7,5 euróért vagy a Lifetime Office 2021-et 14,85 euróért.

Végre eljött az éves Black Friday akció, ajánljuk azoknak, akik olcsó Windows operációs rendszerhez, MS Office-hoz és egyéb hasznos számítógépes szoftverekhez keres szoftverkulcsokat. Az Office 2021 a Microsoft irodai programcsomagjának legújabb verziója, amelyet valószínűleg szélesebb körben használnak, mint a világ összes többi asztali alkalmazását. Ha eddig a magas árak miatt halogatta a vásárlást, akkor érdemes elgondolkodnia és megnézni a Godeal24 Black Friday Crazy Deal promóciót, amiből már csak egy hét van hátra.

Az éves Black Friday akcióban mindössze 24,24 €-ért szerezheti be az MS Office 2021 Pro-szoftverkulcsot. A csomagolt szoftvertermékek a kereskedők üzleteiben magasabb árakon érhetőek el, de ha az ügyfelek alacsonyabb árakat is találhatnak a neten ugyanazokra a termékekre, mint például az Office 2021 5 PC-csomag -ra, amelynek ára 14,85 €/PC. Az Office 2021 Pro minden szempontból megfelelhet az Ön igényeinek, növelheti a hatékonyságot és megkönnyítheti az irodai munkát. A Godeal24 kedvezményes árakon kínál szoftverkulcsokat gyors szállítással, melyet  professzionális ügyfélszolgálati csapat is támogat. A kulcsok a szoftver aktiválására szolgálnak, miután letöltötte azokat a hivatalos webhelyről. Az Godeal24 állítása szerint az egész folyamat nagyon biztonságos, és a szoftverkulcsok 100%-ban kipróbáltak és működőképesek! A Godeal24 nem biztosít korlátlanul alacsony árú szoftverkulcsokat, az idő és a készlet gyorsan elfogyhat, így érdemes időben élni a lehetőségekkel!

Professzionális  irodai szoftvercsomagok 90%-os kedvezménnyel az eredeti árból!

Windows 10 szoftver olcsón, akciós áron:

 Szoftvercsomagok egyben akciós árakon. Éljen a kedvezménnyel és használja ezt a kuponkódot: SGBF62

Akár 50% kedvezménnyel egyéb Windows és Office termékre! Kuponkód: SGBF50

 Az elképesztő akciótól leesik az álla! Abszolút nagyszerű üzlet!

Elképesztő ajánlatok nagyobb csomagok rendelésére, üzleti ajánlatokra!

A szoftverkulcsok beszerzésének egyik legkényelmesebb módja a Godeal24. A jól működő kulcsok és a professzionális ügyfélszolgálat gondtalanná teheti a vásárlást!

Egyéb praktikus és hasznos szoftver eszközök:

>>>További szoftver eszközök

Hogy lehet vásárolni a Godeal24 oldalon?

  • Lépjen be a fizetési oldalra, majd lépjen tovább vendégként (vagy hozzon létre fiókot), majd töltse ki a „Számlázási adatok” mezőt.

  • Ebben a következő lépésben válassza a „CWALLETCO” lehetőséget, majd kattintson a „Folytatás” gombra

  • Kérjük, ellenőrizze megrendelését, és kattintson a “Megrendelés leadása” gombra.

  • Majd erre az oldalra ugrik tovább a vásárlási folyamat, itt kattintson a “Fizetési módok kiválasztása” gombra

  • Végül választhatja a PayPal használatát is a fizetés befejezéséhez

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés