Connect with us
Hirdetés

technokrata

Vásárolj Windows 10-et 7.99 Euróért és frissíts ingyen Windows 11-re

Alkalmazások, szoftverek

Vásárolj Windows 10-et 7.99 Euróért és frissíts ingyen Windows 11-re

Vásárolj Windows 10-et 7.99 Euróért és frissíts ingyen Windows 11-re

A Microsoft hivatalosan egy online sajtótájékoztatón mutatta be következő generációs operációs rendszerét a Windows 11-et 2021. június 24-én. A Windows 10 megjelenésétől számolva, azaz 6 év után végre megérkezik az újabb operációs rendszer.

A Windows 11 rengeteg újdonságot hoz majd az életünkbe, többek között új start menüt, műveletközpontot, tálcát, kontextus menüt kapunk, és természetesen óriásit változott a grafikus felület is. Mindezeken felül a Microsoft még az Android applikációk futtatásával is kibővítette az újonnan elérhető szolgáltatások listáját.

A legnagyobb hír az volt a termékbemutató során, hogy minden Windows 10 felhasználó ingyen frissíthet majd Windows 11-re, hasonlóan, ahogy a Windows 10 is ingyen járt azoknak, akik Windows 7, 8 vagy 8.1 rendszert használtak.

A Microsoft bejelentette, hogy átalakítják a Microsoft Store-ot is, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy még könnyebben felfedezzék fel az alkalmazásokat, játékokat, videoprogramokat, filmeket. Játékok terén ez a Windows 11 egyik legfontosabb fejlesztése is lesz, hogy a Windows 11-ben bevezetik az Auto-HDR-t, mely fokozza a játékkal kapcsolatos felhasználói élményeket. A DirectStorage pedig gyorsabb betöltési időt és még kifinomultabb játékvilágot biztosíthat.

Ha rendelkezel érvényes Windows 10 licenccel, akkor zökkenőmentesen frissíthetsz majd Windows 11-re a megjelenéskor.

Ha még nem frissítettél Windows 10-re, a Godeal24 aktuális akciójában rendkívül kedvező ajánlatokat találsz.  Szerezzen be mindent, amit szeretnél a Godeal24 évközi akciójában, a Godeal24 Mid-Year Sale promócióban.

Windows 10 már €7.99!

45% kedvezménnyel MS Windows szoftverek – Kuponkód: LS45

Valami más keresnél? További Windows licenszkulcsok 45% kedvezménnyel. Egyszerűen csak használd a kuponkódot a rendelés során.

Mega promóció csomagajánlatokra -60% kedvezmény! Kuponkód: LS60

További akciós ajánlatok szoftvercsomagokra. Élj a lehetőséggel a kihagyhatatlanul kedvező árakon kínált csomagokra.

 

A GoDeal24 oldalán történő vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhat. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni az ajánlatokat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal: service@godeal24.com .


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a service@godeal24.com email címre és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés