Connect with us
Hirdetés

technokrata

Tavaszi szoftver akció

GoDeal24

Alkalmazások, szoftverek

Tavaszi szoftver akció

Tavaszi szoftver akció

Windows 10 Pro 7.40 €, Office 2019 26.86 € és még további időszakos ajánlatok!

Megérkezett a tavasz. A COVID-19 miatt idén is egy különleges tavasz köszöntött be, de ez sem állíthat meg bennünket a tavaszi nagytakarításban. A számítógépek frissítésére is jó időszak ez, a Godeal24 ajánlatai pedig segítenek benne, hogy olcsóbban upgradelje otthoni irodáját. Összeszedtük a legjobb ajánlatokat.

Új számítógép építéshez, vagy Windows 7 frissítéshez szerezzen be Windows 10 Professional verziót 7,40 euróért vagy más Windows 10 termékeket a „LD50” kuponkóddal.

Vásároljon igazi Microsoft Office 2019 Professional Plus szoftver licenc kulcsot most több mint 62% -os kedvezménnyel, mindössze 26,86 euróért. Kombinálja a kívánt Windows 10 verziót és Office csomagot és ezzel akár még többet megtakaríthat az “LD62” kuponkóddal.

A tavasz a számítógép frissítés legjobb időszaka. Érdemes átnézni a Godeal24 ajánlatait a munka vagy tanulás magasabb szintű minőségének az érdekében. Egyszerűen használja az „LD55” kuponkódot a fizetés során, és élvezze a hatalmas kedvezményeket.

A GoDeal24 megbízható online értékesítési platform, amely magasan kiemelkedik a Microsoft szoftverek, például a Windows 10, az Office 2016, az Office 2019 és más termékek versenyképes áraival. Az elmúlt néhány évben a GoDeal24 lett az egyik legismertebb szoftverlicenckulcs-platform.

A GoDeal24 oldal magas színvonalú szolgáltatást nyújt. Röviddel a megrendelés után, meg is érkezik a megvásárolt termék az e-mail fiókunkba. Amennyiben mégis kérdés vagy probléma merülne fel a vásárlás során, akkor az ügyfélszolgálat minden esetben azonnal a segítségünkre siet. Bármilyen problémával kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot velük: service@godeal24.com .

Ne hagyja ki az ajánlatot, dolgozzon vagy tanuljon sokkal hatékonyabban az idén tavasszal.


Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés