Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows 10 és több új termék már 5,55 eurótól a GoDeal24 11.11. akciójában

akciós Microsoft Windows 11 godeal24 akció

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10 és több új termék már 5,55 eurótól a GoDeal24 11.11. akciójában

Windows 10 és több új termék már 5,55 eurótól a GoDeal24 11.11. akciójában

Ha magasabb szintre szeretné növelni a számítógépes munka hatékonyságát, akkor a Microsoft Office megfelelő szoftvercsomagja lehet az, amely nagyban segíthet ennek elérésében. Ez a jelenleg az egyik vezető szoftvermegoldás az e-mailek, táblázatok, dokumentumok, prezentációk készítéséhez és még sok minden más irodai feladathoz. Sőt az új Windows 11 operációs rendszer bevezetésével a számítógépes feladatok elvégzése még könnyebbé és hatékonyabbá válhat, mint korábban volt.

Ha a legjobb ajánlatokat keresi a Microsoft-termékekkel kapcsolatban, akkor tökéletes választás lehet a Godeal24 platformja. A webáruház legújabb “Sales Storm 11.11.” promóciójában akciós áron kínálja akár a legújabb Microsoft termékek szoftverkulcsait is, mellyel nagy mértékben növelheti a számítógépes munka hatékonyságát, sokszínűségét.

Az akciós Microsoft Windows 11 szoftverkulcs mindössze 15,11 euróért, az akciós Microsoft Office 2021 Professional Plus programcsomagot pedig mindössze 39,99 euróért szerezheti meg. Ha a legújabb Microsoft Windows 11 operációs rendszert szeretné használni vagy a legjobb irodai szoftver megoldást keresi, akkor érdemes megnézni ezeket a rendkívül kedvező akciós szoftver ajánlatokat.

godeal24 akció

Akciós Microsoft Windows 11. Elképesztő árakon nélkülözhetetlen szoftverek.

Az idei év egyik legjobb Godeal24 promóciójában széles választékban kínálnak szoftvereket akciós áron kuponkód nélkül is. Nézzen körül az oldalon és böngésszen az ajánlatok között, hogy számítógépe hatékonyabban működjön.

50% kedvezmény Windows operációs rendszerekre: kuponkód LL50

A Microsoft Windows 11 akciós áron. A legújabb operációs rendszert úgy terveztek, hogy még zökkenőmentesebben és hatékonyabban működjön az összes Microsoft irodai alkalmazással. A jobb virtuális asztali támogatástól a Microsoft Teams integrációig a Windows 11 a jövő legjobb operációs rendszere lehet. Az új Microsoft Windows 11 rendszerrel élvezheti a widgetek új és továbbfejlesztett visszatérését is.

62% kedvezmény a Windows operációs rendszerekre és az Office Suite csomagokra: kuponkód: GG62

További különleges kedvezmények, melyekben a Windows operációs rendszereket és az Micorsoft Office csomagok szoftverkulcsai együtt is megvásárlárolhatóak. Ugyanis a Windows 10 Professional és az Office 2021 Professional kulcsok mindössze 45,22 €-ért szerezhetőek be.

62% kedvezmény egyéb Microsoft szoftver termékekre: kuponkód: LL62

A GoDeal24-en további Microsoft termékkulcsok is elérhetőek, mint például az Office és a Project további verziói. Jelenleg mindegyik 62%-os kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

A GoDeal24 11.11-i Sales Storm akciója exkluzív ajánlatokat kínál 11.1-11.14. között. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy fantasztikus szoftvereket szerezzen be, akár a legjobb áron a piacon.

GoDeal24 oldalán történő vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhat. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni az ajánlatokat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal: service@godeal24.com .


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a service@godeal24.com email címre és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés