Connect with us
Hirdetés

technokrata

Díjmentesen kínálja az 5G-élményét a Vodafone

Dotkom

Díjmentesen kínálja az 5G-élményét a Vodafone

Díjmentesen kínálja az 5G-élményét a Vodafone

A lehetőség közel egymillió lakossági és üzleti ügyfelet érint

A Vodafone Magyarország 2024.07.03. napjától 60 napig díjmentesen biztosítja az 5G szolgáltatást a lakossági és kisvállalati előfizetéses ügyfeleinek a nyári szezonban, így több mint egymillióan tapasztalhatják meg az ötödik generációs mobilhálózat élményét.

Itt a nyár, vele pedig a fesztivál- és turistaszezon! Ez az időszak nem csak turisztikai, hanem a mobilhálózatok szempontjából is a legforgalmasabb periódus. A tavalyi évhez hasonlóan a Vodafone Magyarország idén nyáron is 60 napra díjmentesen aktiválja az 5G hálózatát minden olyan lakossági ügyfelének, valamint mikro-, kis- és középvállalkozásnak, akiknek a jelenlegi előfizetéses csomagja nem tartalmaz 5G hozzáférést. Az 5. generációs mobilhálózat július 3-ig szakaszosan több mint egymillió lakossági és üzleti ügyfélnél aktiválódik. Amennyiben az ügyfelek 5G képes készülékkel és SIM-kártyával rendelkeznek, a folyamat teljesen automatizált, így nincs teendő az aktiválással vagy lemondással kapcsolatban.

Az ügyfelek 5G hálózatra terelése nem csak a felhasználói élmény szempontjából előnyös, de a hálózatoptimalizálást is segíti, hiszen ebben az időszakban a 4G hálózat a szokásosnál nagyobb forgalmat kell kiszolgáljon. Az ajánlatnak köszönhetően az 5G hálózat át tudja venni a nyári terhelés egy részét, és biztosítja az ügyfelek stabil hálózati kapcsolódását.

 „Az 5G-t először használó azon ügyfeleink, akik sebességkorlátozást nem tartalmazó tarifacsomagjainkat használják, megismerhetik a gyorsabb internetelérést, a HD videók zökkenőmentesebb streamelését, a stabilabb videókonferenciák és a gyorsabb adatátvitel élményét. Legyen az fesztiválozás, családi nyaralás vagy munkavégzés, ebben a kiemelt időszakban a Vodafone az 5G kapcsolattal igyekszik megkönnyíteni a kapcsolattartást, a tartalommegosztást, és hozzájárulni a feledhetetlen nyári élményekhez

– mondta Bányai Tamás, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Azok számára, akik nem rendelkeznek 5G-kompatibilis eszközzel, szintén előnyös lesz a nyári ajánlatunk, hiszen az érintett időszakban jobban megoszlik a hálózat terheltsége a különböző technológiák között, így a 4G hálózatot használók is stabilabb és gyorsabb szolgáltatást vehetnek igénybe”.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés