Connect with us

technokrata

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

Akciós Microsoft Office 2021 szoftver

Alkalmazások, szoftverek

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

A Windows operációs rendszer és a Microsoft Office szoftvercsomag két alapvető szoftver a számítógéphez. A Windows operációs rendszer biztosítja a számítógépes rendszer biztonságos és megbízható működését, az Office 2021 pedig segíthet a munka hatékonyságának növelésében! A szoftverek megvásárlása sokszor jelentős többletköltéséggel járnak. A jó hír az, hogy a Godeal24 webáruház most tovább bővítette akciós kínálatát! Vásároljon most akciós Microsoft Office 2021 szoftvert és Windowst a legjobb áron! A Godeal24 által értékesített szoftverkulcsok, licencek örökös licencek, ami azt jelenti, hogy használatuk nem időkorlátos: megvásárlása és aktiválása után korlátlan ideig használhatja azokat!

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

Akciós Microsoft Office 2021 és Windows 11

Akciós Microsoft Office 2021 és Windows 11

Kezdjük a leggyakrabban használt Windows rendszerrel, most a Windows 10 és a Windows 11 legújabb verziója 50% kedvezménnyel rendelhető meg! Windows 10 Pro PC-nként akár 6,06 €! Szoftverkategóriák széles választéka várja az érdeklődőket, Windows 10 Home, Windows 11 Pro és még sok más!

Akciós Windows: 50% kedvezmény a Windows operációs szoftverekre! (kuponkód: LL50)

A Godeal24 által kínált akciós Microsoft Office 2021 programcsomag tartalmazza a Word-Excel-PowerPoint hármast, valamint további hasznos szoftvereket, mint például az Outlook vagy a OneNote, hogy csak néhányat említsünk. A szoftverek korlátlan ideig használhatóak, nincs szükség havidíjas előfizetésre, a legújabb akciós Office 2021 Pro pedig már 12,99 €/PC! Ez nem vicc, ez egy kifejezetten kedvező ajánlat! Több kombináció közül választhat, hogy leginkább megfeleljen a döntés a tetszőleges, egyedi igényeknek!

Akciós Microsoft Office 2021: 62% kedvezmény a Microsoft Office szoftverekre! (kuponkód LL62)

Ha szeretné egyszerre, egy időben upgradelni, frissíteni egy újabb verzióra a jelenlegi Windows és Office szoftvereit, akkor a lenti csomagajánlatok lehetnek erre a legjobb lehetőségek. Éljen a 62% kedvezmény lehetőségével és használja a LL62 kuponkódot!

50% kedvezmény további Windows szoftverkulcsokra az alábbi kuponkóddal: LL50

Egyéb szoftver változatok munkához és tanuláshoz. A kedvezményhez használja ezt a kuponkódot: LL62

Továbbá a Godeal24 széles választéka tartalmaz számos computer tool software programot is, többek között az Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, iObit szoftvereit. Érdemes böngészni az akciós kínálatban a Godeal24 oldalán!

További hasznos szoftverkulcsok: kiváló árakon, kiváló termékek!

Nézze meg a teljes akció kínálatot>>>

Ideje frissíteni a Windows 7-ről a Windows 10-re vagy a Windows 11-re a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Megbízhatósági és adatbiztonsági szempontból is az operációs rendszerek új verziói mindig jobbak, mint a régi verziók. Most itt a tökéletes alkalom, hogy frissítse számítógépét a Godeal24 nagyszerű kedvezményeivel!

A Microsoft Office 2021 Professional Plus szoftverkulcs aktiválásának lépései:

  1. Töltse le a fájlt a hivatalos letöltési oldalról.
  2. Csomagolja ki a fájlt olyan szoftverrel, mint pl. a WinZip.
  3. Kattintson a “Settings Launcher” – Beállítások indítóra a kicsomagolt mappában.
  4. Kövesse az e-mailben található utasításokat a telepítés befejezéséhez.
  5. Futtasson bármely Office-alkalmazást, és váltsa be a kulcsot a Microsoft Office 2021 Professional Plus aktiválásához.

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu