Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

Akciós Microsoft Office 2021 szoftver

Alkalmazások, szoftverek

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

A Windows operációs rendszer és a Microsoft Office szoftvercsomag két alapvető szoftver a számítógéphez. A Windows operációs rendszer biztosítja a számítógépes rendszer biztonságos és megbízható működését, az Office 2021 pedig segíthet a munka hatékonyságának növelésében! A szoftverek megvásárlása sokszor jelentős többletköltéséggel járnak. A jó hír az, hogy a Godeal24 webáruház most tovább bővítette akciós kínálatát! Vásároljon most akciós Microsoft Office 2021 szoftvert és Windowst a legjobb áron! A Godeal24 által értékesített szoftverkulcsok, licencek örökös licencek, ami azt jelenti, hogy használatuk nem időkorlátos: megvásárlása és aktiválása után korlátlan ideig használhatja azokat!

Akciós Microsoft Office 2021 most csak 12.99 Euro a Godeal24-nél

Akciós Microsoft Office 2021 és Windows 11

Akciós Microsoft Office 2021 és Windows 11

Kezdjük a leggyakrabban használt Windows rendszerrel, most a Windows 10 és a Windows 11 legújabb verziója 50% kedvezménnyel rendelhető meg! Windows 10 Pro PC-nként akár 6,06 €! Szoftverkategóriák széles választéka várja az érdeklődőket, Windows 10 Home, Windows 11 Pro és még sok más!

Akciós Windows: 50% kedvezmény a Windows operációs szoftverekre! (kuponkód: LL50)

A Godeal24 által kínált akciós Microsoft Office 2021 programcsomag tartalmazza a Word-Excel-PowerPoint hármast, valamint további hasznos szoftvereket, mint például az Outlook vagy a OneNote, hogy csak néhányat említsünk. A szoftverek korlátlan ideig használhatóak, nincs szükség havidíjas előfizetésre, a legújabb akciós Office 2021 Pro pedig már 12,99 €/PC! Ez nem vicc, ez egy kifejezetten kedvező ajánlat! Több kombináció közül választhat, hogy leginkább megfeleljen a döntés a tetszőleges, egyedi igényeknek!

Akciós Microsoft Office 2021: 62% kedvezmény a Microsoft Office szoftverekre! (kuponkód LL62)

Ha szeretné egyszerre, egy időben upgradelni, frissíteni egy újabb verzióra a jelenlegi Windows és Office szoftvereit, akkor a lenti csomagajánlatok lehetnek erre a legjobb lehetőségek. Éljen a 62% kedvezmény lehetőségével és használja a LL62 kuponkódot!

50% kedvezmény további Windows szoftverkulcsokra az alábbi kuponkóddal: LL50

Egyéb szoftver változatok munkához és tanuláshoz. A kedvezményhez használja ezt a kuponkódot: LL62

Továbbá a Godeal24 széles választéka tartalmaz számos computer tool software programot is, többek között az Ashampoo Photo Commander 16, Wise Care 365, Adguard, iObit szoftvereit. Érdemes böngészni az akciós kínálatban a Godeal24 oldalán!

További hasznos szoftverkulcsok: kiváló árakon, kiváló termékek!

Nézze meg a teljes akció kínálatot>>>

Ideje frissíteni a Windows 7-ről a Windows 10-re vagy a Windows 11-re a legjobb felhasználói élmény biztosítása érdekében. Megbízhatósági és adatbiztonsági szempontból is az operációs rendszerek új verziói mindig jobbak, mint a régi verziók. Most itt a tökéletes alkalom, hogy frissítse számítógépét a Godeal24 nagyszerű kedvezményeivel!

A Microsoft Office 2021 Professional Plus szoftverkulcs aktiválásának lépései:

  1. Töltse le a fájlt a hivatalos letöltési oldalról.
  2. Csomagolja ki a fájlt olyan szoftverrel, mint pl. a WinZip.
  3. Kattintson a “Settings Launcher” – Beállítások indítóra a kicsomagolt mappában.
  4. Kövesse az e-mailben található utasításokat a telepítés befejezéséhez.
  5. Futtasson bármely Office-alkalmazást, és váltsa be a kulcsot a Microsoft Office 2021 Professional Plus aktiválásához.

Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés