Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows 10 már 7,99 Eurótól a Godeal24 Back to School akciójában

Godeal szoftver akciós áron

Alkalmazások, szoftverek

Windows 10 már 7,99 Eurótól a Godeal24 Back to School akciójában

Windows 10 már 7,99 Eurótól a Godeal24 Back to School akciójában

Windows 10 már 7,99 Eurótól elérhető a Godeal24 Back to School tanévkezdési promóciójában.

Szeptember azt jelenti, hogy Európában – így hazánkban is – a gyerekek visszatérnek az iskolába. Idén ősszel a Covid-19 intézkedések enyhítésével várhatóan a valódi osztálytermekben indul újra a tanítás. Ez azt jelenti, hogy hamarosan neki kell kezdeni a tanszerek és az iskolai kiegészítők beszerzésébe, lehetőség szerint kihasználva a különböző akciókat, hogy kedvezményes árakon vásárolhassuk meg a szükséges termékeket. A gyerekek részére biztosítanunk kell mindazt, ami az otthoni környezetben és az osztálytermekben szükséges a tanulmányaikhoz. A Windows 10 operációs rendszer és az Office szoftverek nélkülözhetetlenek a számítógépekhez, sokat segítenek a tanulásban és a munkában egyaránt.

A Godeal24 a Back to School promóciójában most kiemelkedően jó árakat kínál a Windows 10 operációs rendszerre és az Office programok szoftverlicenszekre is. Ideális megoldás lehet azoknak, akik szeretnének kedvező áron vásárolni és pénz megtakarítani az iskolakezdés előtti vásárlások során.

Godeal szoftver akciós áron

Speciális, akciós árak, kuponkód használata nélkül is!

45% kedvezmény az alábbi kuponkód használatával: LS45

Éljen a 45%-os kedvezmény lehetőségével! A vásárlás során egyszerűen cask használja az LS45 kuponkódot a vásárlási kosárnál.

60% kedvezmény szoftvercsomagokra az LS60 kuponkód használatával

Ha több szoftverterméket is szeretne vásárolni, gondolja át a lehetőségeket, nézzen körül és a hozzon okos döntést. Szoftvercsomagok esetében használja az LS60 kuponkódót.

GoDeal24 oldalán történő vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhat. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni az ajánlatokat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal: service@godeal24.com .


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a service@godeal24.com email címre és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés