Connect with us
Hirdetés

technokrata

Szoftverakció távmunkához – Legyen naprakész: Office 2019 csak 26,86 € a Godeal24 oldalon

GoDeal24

Alkalmazások, szoftverek

Szoftverakció távmunkához – Legyen naprakész: Office 2019 csak 26,86 € a Godeal24 oldalon

Szoftverakció távmunkához – Legyen naprakész: Office 2019 csak 26,86 € a Godeal24 oldalon

A távmunka ilyen nagymértékű elterjedését a COVID-19 járványhelyzet teremtette. A távmunka tulajdonképpen az irodai munka otthonunkba való átszervezése információs és kommunikációs eszközök segítségével, mely lehetővé teszi számunkra, hogy a munkahelyen kívül intézhessük ügyeinket. Ezek a változások úgy tűnik a pandémia utáni időszakban is fennmaradhatnak egyelőre, mely nagyban köszönhető a nagyfokú rugalmasságnak, biztonságnak és hatékonyságnak. Sőt, az utazással töltött idő csökkenése, az irodahelyiség költségének mérséklődése miatt a távmunka nagyon jó megoldás mind a munkavállaló, mind a munkáltató számára.

A távmunka mindkét fél részére esetlegesen felmerülő költségek további csökkentésére a Godeal24 újabb akciós szoftverajánlattal rukkolt elő. Ha most vásárolunk Windows 10 Pro vagy Windows 10 Enterprise LTSC világszerte érvényes szoftver liszenszkulcsok valamelyikét, azzal most sokat spórolhatunk, és az így keletkező megtakarítását akár gyorsabb hardverre is átcsoportosíthatjuk.

Alap kedvezményes ajánlat

Stabil és kényelmes távmunkához elsősorban megbízható operációs rendszerre és irodai szoftverekre lehet szükségünk. Kedvezményes vásárláshoz használja a megfelelő kódot a vásárlása végén:

GoDeal24

Windows fél áron – Kuponkód: LD50

A Godeal24 megbízható, kedvezményes ajánlatával most különösen megéri számítógépéhez új szoftvert beszerezni, vagy akár régebbi Windows verzióját frissíteni.

 

Prémium csomagajánlat – Kuponkód: LD62

 

További 55%-os kedvezmények – Kuponkód: LD55

Otthoni felhasználáshoz vagy munkához keres szoftvert? Akkor a  feltüntetett ​​termékek Önre várnak, ráadásul kedvező áron érhetőek el.

A GoDeal24 oldalán történő vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhat. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni ajánlatainkat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal: service@godeal24.com .


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a service@godeal24.com email címre és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés