Connect with us
Hirdetés

technokrata

Médiaajánlat

A Technokrata technológiai és innovációs magazin 2011. májusában indult, valós, organikus olvasói száma eléri a havi 100.000 főt. A magazin abban az értelemben új megközelítésben foglalkozik a kütyü – és techvilággal, hogy azok szélesebb körű, elsősorban gazdasági, társadalmi és környezetre gyakorolt hatását is vizsgálja. Ennek értelmében inkább egy technológiai életmód magazin, mintsem egy újabb kütyüs oldal,  annak ellenére, hogy cikkeiben, tesztjeiben erőteljes hangsúlyt kapnak a modern technológiai vívmányok. Hiszünk abban, hogy a gazdaság mozgatórugója a technológia, a minket körülvevő technológiai vívmányok alapvetően határozzák meg életvitelünket és életminőségünket, és az ilyen irányú, széleskörű innovációs ismeretek mások számára is inspirációt jelenthetnek.

Éppen ezért a magazin nem az öncélú fogyasztás mesterséges generálását hirdeti, hanem annak inkább a tudatosabb módját, melyhez az okos fogyasztói magatartás legalább annyira alapkellék, mint a fizetőképesség. A Technokrata.hu éppen ezért nem fordít különösebb figyelmet az átlagtermékekre, sokkal inkább a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kívánja bemutatni az olvasók számárat.

Az, hogy melyik termék és szolgáltatás az, ami ebbe a kategóriába esik, az info@technokrata.hu email címre küldött kapcsolatfelvétellel fog eldőlni. Győzz meg minket!

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés