Connect with us
Hirdetés

technokrata

Médiaajánlat / Advertisements

Hirdetési lehetőségek a Technokrata.hu oldalon, az IoT-Magazin.hu és az MM Műszaki Magazin print és online kiadványiban

Média portfólió:


Tech & Innováció média:

technokrata logo

A Technokrata.hu technológiai és innovációs magazin 2011. májusában indult. A magazin abban az értelemben új megközelítésben foglalkozik a kütyü – és techvilággal, hogy azok szélesebb körű, elsősorban gazdasági, társadalmi és környezetre gyakorolt hatását is vizsgálja. Ennek értelmében inkább egy technológiai életmód magazin, mintsem egy újabb kütyüs oldal, annak ellenére, hogy cikkeiben, tesztjeiben erőteljes hangsúlyt kapnak a modern technológiai vívmányok és minden esetben a legjobb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kívánja bemutatni az olvasók számára.


IoTmagazin logo

Az IoT-magazin.hu – Internet of Things online magazin az internetre kapcsolódott világunkkal foglalkozik. Olyan termékekről és szolgáltatásokról ír, melyek az internet segítségével biztosítanak összeköttetést és információáramlást. A XXI. század online központú új életformája átfogja és folyamatosan formálja az emberek mindennapjait, mind az otthonukban, mind a munkahelyükön, az élet minden területén.


Ipar és gyártástechnológia média:

A MM Műszaki Magazin több mint 30 éve a magyarországi iparvállalatok és a hazai műszaki élet közismert szaklapja. Hónapról hónapra beszámol a hazai és nemzetközi technológiai fejlesztésekről és a műszaki újdonságokról. Tematikája átfogja szinte valamennyi termelési és innovációs ágazatot. Tájékoztatja olvasóit a magyar ipar aktuális helyzetéről, háttérelemzéseivel segít eligazodni az egyes iparágakban végrehajtott fejlesztések várható következményeiről, s átfogó képet nyújt a közeljövő technológiai újdonságairól. A würzburgi székhelyű német Vogel Communications Group kiadásában megjelenő, több mint százéves múltra visszatekintő MM MaschinenMarkt stratégiai partnereként a német technológiai újdonságokról első kézből ad hírt.

Műszaki Magazin


Megjelenések széles választékát ajánljuk partnereinknek, a weboldalainkon, nyomtatott magazinban vagy heti hírlevelünkben.

További információ kiadványainkról ->> Médiaajánlat letöltése

Kérje egyedi ajánlatunkat a megjelenési lehetőségekre!

Partnereink egyedi igényei alapján állítjuk össze a hirdetési felületeket illetve készítünk esettanulmányokat, interjúkat, szakmai cikkeket.
Kérje kedvezményes csomagajánlatunkat, egyedi ajánlatunkat!

Elérhetőségünk:

Email: gal.tamas[@]technokrata.hu
Gál Tamás
Telefon: +36 20 396 7942


Szabadidő és kulturális médiaportfóliónk:

Kalauz.hu – Elkalauzoljuk a hírek világában!
Szabadidő magazin. Kiemelt rovataink: Tech, Gazdaság, Jármű, Család, Egészség, Zöld és Szabadidő.
Válogatás a mindennapi hírfolyamból, érdekes és hasznos újdonságok, hírek egy helyen.

Passzio.hu – szenvedélyünk a szabadidő
Kulturális és szabadidő magazin. Kiemelt rovataink: Kultúra, Szórakozás, Mozgásban, Hobbi, Otthon, Tech, Utazás, Tippek.
Érdekes és hasznos újdonságok, hírek, tippek a szabadidő hasznos eltöltéséhez.

eMentor.hu – irányt mutatunk a világban!
Kulturális és tudományos magazin. Kiemelt rovataink: Gazdaság, Tudomány, Technológia, Képzés, Kultúra, Egészség, Tippek.
Tartson velünk a technológia, innováció, képzés, kutatás, tudomány világában! Legyen naprakész a tudása!


Advertisements

Our media portfolio:

Tech & Innovation media:

Industrial media:

More information about our media portfolio ->> Download MediaKit 

Please ask for a personal offer for print and online appearance opportunities:

Email: gal.tamas[@]technokrata.hu


General news / Leisure magazine:

Kalauz.hu – we guide you through the world of news!
Leisure magazine.
Focus topics: Tech, Economy, Vehicle, Family, Health, Green, Leisure, Tips.
Selection from the daily news feed, intresting and useful news in one place.

Passzio.hu – our passion is the Leisure time
Leisure magazine. Focus topics: Culture, Entertainment, Vehicle, Hobby, Home, Tech, Travel, Tips.
Interesting and useful news, tips for spending Leisure time usefully.

eMentor.hu – we show the right direction in the world!
Leisure magazine. Focus topics: Economy, Science, Technology, Education, Culture, Health, Tips.
Stay with us in the world of technology, innovation, training, research and science! Keep your knowledge up to date!Partnereink

 

 

 

 

 

 


Működésünket a vásárlások után kapott jutalékból tudjuk biztosítani, ezért nagyon fontosak számunkra a vásárlás előtti kattintások a cikkekben elhelyezett linkekre. Ezáltal jutalékban részesülünk a vásárlások után, anélkül, hogy ez költséget jelentene olvasóinknak

Cikkeinkben és posztjainkban affiliate (jutalékszerzésre alkalmas, követhető azonosítóval ellátott) linkek szerepelnek, ha ezekről történnek a vásárlások, a partnereink tudják, hogy tőlünk érkeztek a vásárlók, és a rendelések után jutalékot biztosítanak számunkra. A vásárlásnak nincs semmilyen plusz költsége a pénztárnál, semmilyen szinten nem változik meg a vásárlás végösszege, a jutalékot a webshop a saját bevételéből adja.

Fontos, hogy nem csak az adott termékre érvényes az affiliate link, hanem egy adott ideig (vagy amíg nem történik meg más oldal affiliate link kattintása) az adott webshop minden termékére. Tehát ha X linkre való kattintás után, mégis Y termék kerül megvásárlásra, akkor is kapunk jutalékot, a lényeg, hogy rajtunk keresztül történt vásárlás indítása.

 

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés