Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akciós ajánlatok a Dealworlds-nél – Windows 10 Pro csak 7,25 euróért

Dealworlds

Alkalmazások, szoftverek

Akciós ajánlatok a Dealworlds-nél – Windows 10 Pro csak 7,25 euróért

Akciós ajánlatok a Dealworlds-nél – Windows 10 Pro csak 7,25 euróért

Fedezd fel a Dealworlds “tavaszból a nyárba” szoftver akcióit és spórolj velük! A legfrissebb kedvezményeknek köszönhetően most rengeteg szoftvertermék közül válogathatsz, amivel könnyedén frissítheted számítógépedet akár távmunkádhoz vagy tanuláshoz.

Az akciók között találhatóak százalékos kedvezmények, és a speciális ajánlatok is, amelyek közvetlenül szerezhetők be, így teremtve meg a legalacsonyabb árak lehetőségét. Nézd át az akciókat, és ne szalaszd el a hihetetlen Microsoft szoftverkulcs kedvezményeket! Win10 Pro-ra, Office 2019-re vagy LTSC-re van szükséged? Élvezd ki a Dealworlds egyedülálló kedvezményeit!

Az akciós árral közvetlenül, kupon használata nélkül beszerezhető több népszerű Miscrosoft termék, mint a Windows 10 pro és az Ms Office 2019 szoftverkulcsa. Ne hagyd ki őket: 

Windows 50% kedvezménnyel (Kuponkód: GU50)

Kedvezmények kedvünkre. Tedd a termékeket egyetlen kattintással a kosárba, majd üsd be a kuponkódot. Ilyen egyszerű a vásárolás és spórolás a Dealworlds-nél.

62% kedvezmény két termék vásárlása esetén (Kuponkód: GU62)

Termékek kombinációjával további kedvezmények érhetőek el.

Dealworlds

55% kedvezmény egyéb termékekre (Kuponkód: GU55)

További termékek is elérhetőek. Otthoni felhasználásra, munkára vagy tanulmányodhoz keresel szoftvert? Rengeteg kedvezményes ​​termék szoftverkulcsa közül válogathatsz. Csak írd be a „GU55” kódot a vásárlásod végén.

A vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhatsz. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni ajánlatainkat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal: support@dealworlds.com.


Ismerje meg a Dealworlds.com oldalt!

A Dealworlds.com 24 órás ügyfélszolgálattal segíti a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a support@dealworlds.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a support@dealworlds.com email címre és a Dealworlds.com ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Dealworlds.com  ügyfélszolgálatán a support@dealworlds.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Dealworlds.com-tól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Dealworlds.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Dealworlds.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Dealworlds.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a Dealworlds.com-tól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@dealworlds.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés