Connect with us

Hirdetés

technokrata

Valentin-napi GoDeal24 szoftverakció

Godeal24.com Valentin napi kedvezmény

Alkalmazások, szoftverek

Valentin-napi GoDeal24 szoftverakció

Valentin-napi GoDeal24 szoftverakció

Itthon Bálint napnak is nevezett Valentin-napot február 14-én ünnepeljük. A világ számos országában a szerelem, a szeretet ünnepének tekintik, és jelentős kulturális, vallási, ugyanakkor kereskedelmi ünnepként tartják számon. Szerelmes üzenetet küldeni egyszerű. Magunknak kedveskedni, saját magunkat meglepni azonban sokszor meglepően nehéz. Ünnepeld idén újszerűen a Valentin napot: lepd meg magadat is és vásárolj ajándékot annak is, akit legjobban ismersz, vagyis saját magadnak is!

Valentin napi kedvezmények – Microsoft szoftverek akár 88% kedvezménnyel!

Godeal24.com az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb, szoftverkulcsokat árusító webáruház, verhetetlen árakkal és gyors visszaigazoló email-en küldött szoftver kód kézbesítésével. Az idei Valentin napra a Godeal24 új kedvezményekkel rukkolt elő a Valentine’s Day Big Sale akcióval.

Godeal24 Valentin napi kedvezmény

Valentin napi kedvezmények – Vásárolj kettőt, spórolj többet! Időszakos ajánlat!

Félár! – Vásárolj kettőt, fizess egyet! Most 50%-os kedvezménnyel! (Kuponkód: LD50)

Office 2019 és 2016 – 62%-os kedvezmény (Kuponkód: LD62)

További ajánlatok – Legjobb ár otthonra és munkára! Most 55% kedvezmény! (Kuponkód: LD55)

A Godeal 24 oldalon egyszerű a vásárlás. Röviddel a megrendelés után meg is érkezik a megvásárolt termék e-mail fiókunkba, nem kell napokig várnunk. Amennyiben mégis bármilyen kérdés felmerülne, akkor az ügyfélszolgálat minden esetben azonnal segítségünkre siet. Bármilyen problémával kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot velük: service@godeal24.com .

Halogató, mindent az utolsó pillanatra hagyó ajándékvásárlók részére külön megkönnyebbülés ez a a kedvezmény dömping, hiszen ha nem boldogulunk időben a hagyományos ajándékok terén, a Godeal24 oldalával pillanatok alatt biztos a siker, ráadásul magunkat is meglepjük vele!

Boldog Valentin napot!


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el. Vegye fel a kapcsolatot a vásárlás előtt vagy akár utána is. Írjon egy e-mailt a service@godeal24.com email címre, ha bármilyen kérdése van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés