Connect with us
Hirdetés

technokrata

A fokozott termelékenység és az optimális kényelem érdekében a Philips Monitors E1 termékcsaládja négy új, funkciógazdag modellel bővül

Kütyük

A fokozott termelékenység és az optimális kényelem érdekében a Philips Monitors E1 termékcsaládja négy új, funkciógazdag modellel bővül

A fokozott termelékenység és az optimális kényelem érdekében a Philips Monitors E1 termékcsaládja négy új, funkciógazdag modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata négy új modellel bővül a mai dinamikus professzionális felhasználók számára készült többcélú kínálatán belül.

A számos termelékenységet növelő újítással rendelkező és esztétikus kialakítású monitorok biztosítják, hogy a szakemberek és az otthoni felhasználók egyaránt mindent megkapjanak, amire szükségük van ahhoz, hogy minden munkanapjukból a legtöbbet hozzák ki.

Szemkímélő funkciók

A Philips 27E1N1800A27E1N1800AE27E1N1900AE és 32E1N1800LA 27 hüvelykes/68,6 cm-es illetve 31,5 hüvelykes/80 cm-es modellek 4K panellel rendelkeznek, karcsú, elegáns és három oldalon keret nélküli kialakítással, amely megkönnyíti a többmonitoros elrendezéseket, valamint olyan innovatív funkciókkal, amelyek növelik mind a vizuális teljesítményt, mind a fizikai kényelmet.

Ezek a monitorok igazi élményt jelentenek a szemnek: Az IPS (a 27 hüvelykes modellek esetében) és a VA (32E1N1800LA) technológiák széles betekintési szögeket, éles képeket és élénk színeket nyújtanak, míg az UltraClear 4K UHD felbontás biztosítja, hogy a fényképek, CAD-képek, 3D grafikák és még a táblázatok is fantasztikusan jelenjenek meg. Emellett a SmartContrast elemzi a képernyőn megjelenő tartalmakat, és a megnövelendő kontraszt érdekében automatikusan beállítja mind a színeket, mind a háttérvilágítást, így a képek és videók optimális megjelenítése mindig biztosított.

A vizuális látványtól függetlenül, a LED-kijelzők előtt töltött hosszú órák a szem megerőltetéséhez vagy szemfáradáshoz vezethetnek, ezért minden modell Flicker-Free technológiával és LowBlue móddal van ellátva. A Flicker-Free egyenárammal (DC) szabályozza a fényerőt és csökkenti a villogást, míg a LowBlue mód intelligens szoftvertechnológiája használatával csökkenthető a rövid hullámhosszú kék fény kibocsátás, így a felhasználók nyugodtabban dolgozhatnak és játszhatnak.

Kényelem és fenntarthatóság

Ezeket a monitorokat úgy tervezték, hogy olyan funkcióknak, mint például a rendezett munkaterületet biztosító integrált kábelkezelés, minden munkanapot a lehető legkényelmesebbé tegyenek: HDMI és DisplayPort az univerzális digitális csatlakoztathatósághoz, USB-C (a 27E1N1900AE modell esetében) a gyors adatátvitelhez, valamint egy pár beépített sztereó hangszóró a még magával ragadóbb multimédia érdekében.

Az olyan energiatakarékos funkcióknak köszönhetően, mint a csökkentett energiafogyasztás és az alacsony energiafelhasználású tanúsítványok, valamint a környezetbarát anyagok, köztük a 100%-ban újrahasznosítható csomagolás és a RoHS-megfelelőség, a környezet is profitál.

És mivel a termelékenység nem mehet a fizikai kényelem rovására, mind a 27E1N1800AE, mind a 27E1N1900AE modell ergonomikus, állítható magasságú, -5°/20°-ban dönthető lábazatot tartalmaz, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a számukra legmegfelelőbb magasság és szög kiválasztását.

Ár és elérhetőség

A Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 27E1N1900AE és 32E1N1800LA modelleket úgy tervezték, hogy különösen a lenyűgöző látványnak, a kényelmet fokozó funkcióknak és az ergonomikus, környezetbarát kialakításnak köszönhetően megfeleljenek a dolgozó szakemberek igényeinek, ezáltal ideálisak a mai otthoni irodákba.

A Philips 27E1N1800A, 27E1N1800AE, 32E1N1800LA és 27E1N1900AE modellek már elérhetőek, rendre 249 €, 259 €, 299 € és 319 € ajánlott fogyasztói áron.

További információk a Philips Monitors modellekről: https://www.philips.hu/c-m-so/monitorok


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés