Connect with us
Hirdetés

technokrata

Így frissítsen Windows 11-re

frissítés windows 11-re akciós windows 10

Alkalmazások, szoftverek

Így frissítsen Windows 11-re

Így frissítsen Windows 11-re

Szerezzen olcsó Windows 10 -et akár már 7 euróért, és frissítse Windows 11 -re már most októberben.

A Microsoft bejelentette, hogy 2021. október 5 -től lesz elérhető a legújabb operációs rendszere, a Windows 11. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a kompatibilis gépek ekkortól kaphatják meg a Windows Update rendszeren keresztül ingyenes frissítésként az új operációs rendszert. Emellett szintén ekkor kerülnek majd forgalomba az első olyan számítógépek, laptopok, amikre már alapértelmezésként ezt a legújabb operációs rendszert telepítik majd. A Microsoft közölte azt is, hogy ingyenes frissítéseket is biztosít a meglévő Windows 10 számítógépekre. A frissítés szakaszosan történik majd, elsőbbséget élveznek a legújabb számítógépek. Bár az új Windows 11 szigorú hardverkövetelményeket támaszt a számítógépekkel szemben, általában minden Windows 10 rendszert futtató számítógép ingyenesen frissíthető lesz.

A Windows 10-hez hasonlóan az új rendszert is szakaszosan bocsátja rendelkezésre a Microsoft, ami azt jelenti, hogy az első körben leginkább csak az újabb, alaposan kitesztelt és várhatóan optimális teljesítményt nyújtó hardverekkel rendelkező számítógépeken fog megjelenni ez a frissítés, de majd később bővülni fog ez a kör. Ez a gyakorlatban azt is jelentheti, hogy a régebbi hardverekkel felszerelt számítógépek esetében az októberi időponthoz képest csak később fogja automatikusan felajánlani a frissítés lehetőségét a Windows 10.

Jó lehetőségnek kínálkozik most olcsón beszerezni a Windows 10 -et. A Godeal24 nagyszerű árakat kínál a Windows 10 és más Microsoft termékekre, ahol a most futó akcióban már 7 euróért megrendelhető a Windows 10 szoftverkulcsa.

akciós windows 10

Nincs más dolga, csak szerezzen be egy Windows 10 rendszert és várja meg, amíg frissít Windows 11 -re.

Speciális, akciós árak, kuponkód használata nélkül is!

45% kedvezmény az alábbi kuponkód használatával: LS45

Éljen a 45%-os kedvezmény lehetőségével! A vásárlás során egyszerűen csak használja az LS45 kuponkódot a vásárlási kosárnál.

60% kedvezmény szoftvercsomagokra az LS60 kuponkód használatával

Ha több szoftverterméket is szeretne vásárolni, gondolja át a lehetőségeket, nézzen körül és a hozzon okos döntést. Szoftvercsomagok esetében használja az LS60 kuponkódot.

További akciós szoftverek:

GoDeal24 oldalán történő vásárlási folyamat egyszerű, és akár több fizetési lehetőség közül is választhat. A fenti akciók és kedvezmények csak időszakosan és a készlet erejéig érvényesek. Tehát ha az akció alatt szeretné frissíteni szoftverét, érdemes időben átgondolni az ajánlatokat. Bármilyen problémával, kérdéssel kapcsolatban a következő e-mail címen veheti fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatukkal: service@godeal24.com .


Ismerje meg a GoDeal24.com oldalt!

A GoDeal24.com 24 órás ügyfélszolgálattal segítik a vásárlás és a felhasználás menetét, mely a service@godeal24.com email címen érhető el.  Kérdés esetén írjon a service@godeal24.com email címre és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol. Az aktiválás előtt javasolt ellenőrizni a kívánt szoftververzió telepíthetőségét, azaz hogy azon szoftvert próbáljuk-e aktiválni, amihez a kulcs illik (pl. ellenőrizzük le azt is például, hogy Pro vagy Home verziót vásároltunk). Javasoljuk, hogy vásárlás előtt érdeklődjön a Godeal24.com ügyfélszolgálatán a service@godeal24.com e-mailcímen.

Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Godeal24.com-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Godeal24.com oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Godeal24.com és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Godeal24.com oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége. A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A technokrata.hu teljesen függetlenül működik a GoDeal24.com-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

További Alkalmazások, szoftverek

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés