Connect with us

Hirdetés

technokrata

Csak pislogtunk, mikor megláttuk a Tag Heuer legújabb karbon szériáját

SmartWatch

Csak pislogtunk, mikor megláttuk a Tag Heuer legújabb karbon szériáját

Csak pislogtunk, mikor megláttuk a Tag Heuer legújabb karbon szériáját

Az új karbon széria ultrakönnyű, tartós és modern. A speciális szériából kiemelkedik a híres Monaco Bamford, mely a következő hónapokban tovább bővülő kollekciót inspirálta.

2018 őszét a svájci óragyár e modern, karbon alapú modellek piacra dobásával ünnepli. Az órák forgalmazása kizárólag TAG Heuer butikokban és online a www.tagheuer.com oldalon történik, szeptember elejétől.

tagheuer-aquaracer-carbon_wbd218c-fc6447_2018-2

A Carbon Aquaracer egy olyan városi stílus megtestesülése, ami a kényelmet, a tartósságot és a sportosságot ötvözi. Ez az egyik legmodernebb kiadása a híres Aquaracer kollekciónak, amely a TAG Heuer neves búváróráit fogja össze.

A modellből három változat érhető el, amelyekben a kék, a citromsárga vagy a rózsaarany dominál. A karbon lünettát 41 mm-es, fekete PVD-vel borított titán tok veszi körül, de a számlap is karbon hatású. Egy olyan órával állunk szemben, amely tartós, megbízható és mégis könnyed. A mélyfekete megjelenést színek törik meg, eleganciát, kifinomultságot és modernitást tükrözve.

monaco_bamford

A random elrendezésű elemi karbonszálak magas hőmérsékleten, műgyantába történő bepréselésének köszönhetően minden darab egyedinek tekinthető, fekete és szürke, márványozott motívumokkal kiegészítve. Exkluzív megjelenéssel emelkedik ki, amely óceánokat mozgat meg. 300 méterig tartó vízállóságával az Aquaracer Carbon tökéletes választás a kalandok kedvelőinek, miközben megtartja stílusosságát és sportos kivitelét, amely nélkülözhetetlen eleme a TAG Heuer óráknak. Az óra gyönyörű fekete textil szíjjal van felszerelve, amelyen a varrások harmonizálnak a számlap színeivel.

Már elérhető a Monaco Bamford karóra is, amely a Bamford Watch Department céggel történő hosszútávú együttműködés első eredménye. Az ikonikus óra tartós karbon tokot és teljesen fekete számlapot kapott, mely kiemeli a vízkék rajzolatokat és segédszámlapokat.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés