Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

watch GT

SmartWatch

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

A klasszikus, mégis modern dizájnú okosóra-modellek akár két hetes üzemidővel, új sport módokkal és továbbfejlesztett egészségkövető funkciókkal érkeznek

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4.

Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről. Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában.

Megérkezett Magyarországra a Huawei legújabb okosórája, a HUAWEI WATCH GT 4. A legfrissebb modell a gyártó új, „Fashion Forward” („Előremutató Stílus”) koncepciójának képviselője, amely a viselhető okoseszközök terén egyesíti a csúcstechnológiát és a divatot.

Megújult klasszikus: hagyományos, kézműves kivitelezés és modern trendek

A HUAWEI WATCH GT 4 merész stílusbeli előrelépéssel és új dizájnelemekkel érkezik a klasszikus GT-sorozathoz képest, miközben megtartja elődei modern esztétikáját. Az óra kétféle változatban kapható: a 46mm-es modell látványos, nyolcszögletű kialakítással, erős és robusztus külsővel, a 41mm-es modell pedig karcsú, elegáns külsővel büszkélkedhet, amely leginkább impozáns ékszerekhez hasonlítható.

A sokoldalú okosóra-modell kiválóan illeszkedik a különböző stílusokhoz, személyiségekhez és alkalmakhoz, legyen szó sportolásról, szabadidős programról vagy elegáns eseményekről. Összesen öt különböző színben kapható: a 46mm-es változathoz rozsdamentes acélszíj, fekete fluoroelasztomer szíj és zöld vászonszíj közül választhatnak a felhasználók, a 41mm-es változat esetében rozsdamentes acélszíj, valamint az ékszerek ihlette aranyszínű milánói szíj és fehér bőrszíj érhető el. Emellett az óra számlapja ízlés szerint testreszabható, köszönhetően a több mint 25 ezer óralapnak.

Alvás közbeni légzésfigyelés és továbbfejlesztett cikluskezelés

A HUAWEI WATCH GT 4 az egészségtudatos életmód szerves részévé teszi az okos technológiát, és olyan fontos funkciókkal újít, mint a fotopleizmográfia (PPG) alapú szívritmuszavar-elemzés, a 3.0 menstruációs cikluskezelés és az alvás közbeni légzésfigyelés, amelyeket a továbbfejlesztett TruSeen™ 5.5+ technológia működtet.

A WATCH GT 4 modellt továbbfejlesztett TruSeen™ 5.5+ egészségfigyelő technológiával szerelték fel, amely a gyártó saját deep learning módszerén alapuló többcsatornás jelerősítő algoritmust tartalmaz. Ennek eredményeként a felhasználók akár 30 százalékkal pontosabb értékeket kapnak szívük állapotával kapcsolatban még intenzív mozgással járó tevékenységek (például futás, ugrókötelezés) közben vagy alacsony hőmérsékletű környezetben is.

A továbbfejlesztett TruSleep™ 3.0 technológia – amely magában foglalja az alvás közbeni légzési rendellenességeket szűrő légzésfigyelés funkciót – átfogó képet ad a felhasználók alvási ciklusairól, és segíti őket alvási szokásaik módosításában. Emellett az okosórában a 3.0 menstruációs cikluskezelés is helyet kapott, amely intelligensen elemzi a felhasználó fiziológiai mutatóit – például az alvás közbeni pulzusszámot, a bőrhőmérsékletet, légzésszámot stb. –, hogy előre jelezze a menstruációs időszakokat. Ez a technológia mintegy 15 százalékkal nagyobb pontosságot nyújt a menstruáció első napjának előrejelzésében, mint az iparág átlagos okosórái, és hasznosnak bizonyulhat azok számára, akik rendszertelenebb ciklusokkal rendelkeznek.

Új fitnesz funkciókkal bővült a WATCH GT 4

A továbbfejlesztett Tevékenységgyűrű funkció megjeleníti a napi fitneszstatisztikát (elégetett kalóriák, edzés időtartama és állva végzett aktivitások), így a felhasználók naprakészek maradhatnak napi aktivitásukkal kapcsolatban, és feltölthetik a gyűrűket. Ha az óra viselője mindhárom gyűrűt teljesíti a nap folyamán, éremmel jutalmazza az app. Emellett az okosóra több mint 100 sportolási módot nyújt, újdonságként pedig elérhető a futball, az evezés, a kosárlabda és az e-sport is.

A HUAWEI WATCH GT 4 okosórán mutatkozik be a Maradjon Fit kalóriakezelő alkalmazás is. Az új applikáció valós idejű egészségügyi adatok felhasználásával segíti a felhasználókat kalóriabevitelük kezelésében, valamint a célsúlyhoz igazodó ajánlásokat ad.

Ezenfelül a továbbfejlesztett kétsávos, ötrendszerű, nagy pontosságú GNSS akár 30 százalékkal javítja a helymeghatározási pontosságot a korábbi HUAWEI WATCH GT 3 verziókhoz képest, még abban az esetben is, ha az órát viselő személy olyan helyeken fut, ahol a jelvételt gátolhatják az épületek.

Akár két hetes üzemidő és új kényelmi funkciók

Az okosóra a felhasználók kényelmét és életstílusát új frissítésekkel, funkciókkal könnyíti meg, ilyen például a vadonatúj kezelőfelület és a gyors üzenetküldési lehetőség, valamint lehetővé teszi harmadik feles appok kezelését többek között a zenelejátszáshoz és a navigációhoz, de a sportolás során elért eredményeket is szinkronizálhatjuk a Strava vagy Komoot felületére, ezeket a Huawei Egészség alkalmazáson keresztül.

A HUAWEI WATCH GT 4 46 mm-es változata akár 2 hetes, 41 mm-es verziója pedig akár 7 napos akkumulátor-üzemidőt biztosít a felhasználóknak, valamint kompatibilis iOS és Android készülékekkel egyaránt.

Elérhetőség, ár

A 46 mm-es WATCH GT4 fluoroelasztomer szíjas verziója 99.990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron, rozsdamentes acél szíjas változata 139.990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron, a 41 mm-es WATCH GT4 fehér bőr szíjjal 99.990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron, milánói arany szíjjal 119.990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron, rozsdamentes acél szíjjal 149.990 Ft-os javasolt bruttó fogyasztói áron érhető el az Huawei kereskedelmi partnereinél és a webáruházakban.

A nagyközönségnek személyesen is lehetősége lesz megtekinteni, kipróbálni a WATCH GT 4-et az október 7-én, reggel 10 órakor kezdődő termékbemutató eseményen a budaörsi MediaMarkt áruházban. Ráadásul aki az okosórát a rendezvény alatt vagy október 1. és 6. között a MediaMarkt bármelyik áruházában vagy webáruházában megvásárolja, két ajándék közül választhat a készlet erejéig.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés