Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Stranger Things rajongói imádni fogják ezt a karórát

stranger things

SmartWatch

A Stranger Things rajongói imádni fogják ezt a karórát

A Stranger Things rajongói imádni fogják ezt a karórát

Már hazánkban is elérhető a A120WEST-1AER

Magyarországra is megérkezett a Netflix sikersorozata, a Stranger Things előtt tisztelgő, különleges kiadású Casio karóra.

„Az újdonság, amelyet már nagyon vártak a hazai rajongók, a nagy sikerű A120-as vintage modellre épül. Külsőre olyan, mint a sorozat bármely színvariációja, karakteres és lebilincselő”

– hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

A Stranger Things a Netflix nagysikerű sorozat, amely a ’80-as évek kisvárosi amerikájában játszódik. A történet szerint 1983-ban – tehát az első G-Shock karóra kiadásának évében – egy fiatal fiú köddé válik egy csendes amerikai kisvárosban. Miközben a barátok, a családtagok és a helyi rendőri erők megpróbálnak válaszokat találni, számos rejtélybe keverednek, beleértve a szigorúan titkos kísérleteket, a rémisztő természetfeletti erőket, de még egy nagyon furcsa kislánnyal is kapcsolatba kerülnek. A sorozat lényegében egy szerelmes levél a ’80-as évek klasszikusaihoz.

A Casio legújabb karóráját a Stranger Things inspirálta és számtalan olyan külső jeggyel van felvértezve, ami a ’80-as évekre volt jellemző. Az 1980-as években kiadott Casio digitális órák által ihletett A120-as dizájnja a fejre fordított világ, egy alternatív dimenzió előtt tiszteleg, amely párhuzamosan létezik az emberi világgal.

Az óra számlapja a Stranger Things világát ábrázolja színes, a szintetizátorokra emlékeztető elülső gombokkal. A számlap közepén a Demogorgon is megjelenik úgy, ahogyan az emberi világban szokott feltűnni a sorozatban. A karóra azonban váratlan meglepetéseket is rejt: a LED-fény gomb lenyomásakor a kijelzőn megjelenik a sorozat neve fejjel lefelé, utalva ezáltal a párhuzamos világ jelenlétére. A karóra tokjának hátulját és az enyhén áttetsző szíjat pedig az alvilágból kinyúló, hátborzongató csápok teszik félelmetessé, felhívva a figyelmet a két világ közötti kapcsolatra. A karóra csomagolását pedig a sorozatban feltűnő karakterek díszítik.

A limitált kiadású A120WEST-1AER Stranger Things karóra 41.990,- Forintos ajánlott fogyasztói áron érhető el idehaza.

„Az A120 a vintage tárgyak iránti szeretet egyik legújabb kicsúcsosodása. A többszínű első gombok játékosságot és vidámságot kölcsönöznek a karórának. A retrofuturisztikus dizájn pedig minden korosztály számára érdekes lehet”

– hangsúlyozta a Casio termékmenedzsere. Hozzátette: az A120-as mostantól nemcsak a limitált szériás változatban, hanem arany (A120WEG-9AEF), fekete (A120WEGG-1BEF) és ezüst kiadásban (A120WE-1AEF) is elérhető Magyarországon.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés