Connect with us
Hirdetés

technokrata

Xiaomi 13 vagy Poco X5 telefont javíttatnál? Már ezeket a modelleket is várja a Xiaomi Szerviz!

telefon javíttatás xiaomi szervíz 13 poco x5

LifeStyle

Xiaomi 13 vagy Poco X5 telefont javíttatnál? Már ezeket a modelleket is várja a Xiaomi Szerviz!

Xiaomi 13 vagy Poco X5 telefont javíttatnál? Már ezeket a modelleket is várja a Xiaomi Szerviz!

Bizonyos Xiaomi telefonok javíttatása gyakran okozhat problémát a tulajdonosok számára, hiszen vannak olyan modellek, amelyek még vagy annyira frissek, vagy annyira ritkák, hogy nincs hozzájuk megfelelő alkatrész.

Emiatt az egészen jelentéktelen hibák (mint például a hátlap repedése vagy a mikrofon problémája) is előidézhetnek nehézségeket, és akkor még az olyan súlyosabb esetekről nem is beszéltünk, mint amikor az akkumulátor vagy a kijelző cseréjére van szükség.

Szerencsére a budapesti Xiaomi Szerviz folyamatosan frissíti szervizlistáját, aminek köszönhetően olyan készülékek javítását is biztosítják ügyfeleik számára, amelyek korábban itthon nagyon körülményesek voltak.

Ennek köszönhetően már az sem jelent gondot a jövőben, ha egy Xiaomi 13, egy Xiaomi 14 vagy éppen egy Poco X5-ös modell hibájával fordulnánk hozzájuk, hiszen a szerviz frissített listáján ezek is megtalálhatók már.

Milyen új modellek javításával bővült a Xiaomi Szerviz listája?

A teljesség igénye nélkül a szerviz arra koncentrált az aktuális frissítéssel, hogy főleg a 2022-ben és 2023-ban megjelent modellek problémáival is bátran fordulhassanak hozzájuk az ügyfelek.

Ennek megfelelően ott van a Xiaomi 13 csúcsmodell teljes sorozata, így az alap és a Pro változat, de a 13T és a 13T Pro is. Jó hír, hogy mellé már megérkezett a szervizelhető készülékek közé a Xiaomi 14 és a Xiaomi 14 Ultra, így ha a legújabb csúcsmodell kapcsán lenne problémánk, a szervizben azt is tudják orvosolni.

Természetesen a Redmi termékcsalád népszerű és aktuális modelljei sem hiányoznak már a szervizlistáról. A javítható készülékek között ott van mindhárom Redmi Note 13 (köztük a Pro és a Pro+ változat), de a régebbi Note 12, a Note 12S, valamint a Redmi 13C meghibásodásával is fordulhatunk a szervizhez

Aki a kiváló ár-érték arányt kínáló Poco-telefonok mellett döntött korábban, annak is jó hírekkel szolgált a Xiaomi Szerviz, hiszen több aktuális modellel bővült a javítási lista.

Ott van a sorban a Xiaomi Poco X5 és annak kétféle Pro változata, az X6-os, de amennyiben egy Poco F5 Pro-val tapasztaltunk volna problémát, a szervizben már annak a javítása sem okoz gondot.

Milyen hibák orvosolhatók ezeknél a Xiaomi telefonoknál?

Mivel a Xiaomi Szerviz hatalmas tapasztalattal és háttérrel rendelkezik, ezért a felsorolt modellek kapcsán valamennyi olyan hibát képesek feltárni és orvosolni, aminek a szervizelése

mind a várható költségek, mind a javíthatóság szempontjából egy bizonyos határokon belül marad.

A leggyakoribb javítható problémák ezeknél a készülékeknél az akkumulátor és a kijelző mellett a hátlap, a hangszóró, a mikrofon, valamint az USB port cseréje, amelyeket minőségi alkatrészekkel végeznek, így pontosan úgy kapjuk vissza készülékünket a beavatkozás után, mint amilyen újkorában volt.

A hardveres hibák mellett a Xiaomi Szerviz természetesen szoftveres meghibásodások esetén is a telefontulajdonosok rendelkezésére áll. Legyen szó akár egy egyszerű frissítési problémáról, vagy más ismeretlen eredetű szoftveres galibáról, a legtöbb hiba ebben a tekintetben is orvosolható.

Miért a Xiaomi Szerviz?

Hogy miért válasszuk a Xiaomi Szervizt meghibásodott vagy törött telefonjaink javításához? Az első és legfontosabb, hogy esetükben garantáltan sokat látott, tapasztalt és hatalmas elméleti, illetve gyakorlati tudással rendelkező munkatársak gondoskodnak a készülékek szervizeléséről.

A munkához minden esetben megfelelő célszerszámokat alkalmaznak, ezen felül pedig gyári minőségű alkatrészekkel orvosolják a hibákat. Nem fordulhat elő tehát olyan eset, hogy egy AMOLED kijelző helyett sokkal olcsóbb IPS LCD panel kerül a készülékbe.

Ezen felül a szervizben minden javításra 6 hónap garanciát vállalnak. Ha tehát véletlenül gyári hibás alkatrész került volna készülékünkbe, vagy néhány nappal a javítás után ismét meghibásodik, élhetünk a garanciával.

Lényeges még, hogy a Xiaomi Szerviznél a javított okostelefonokhoz valamennyi alkatrész raktárkészleten van. Ezzel biztosított, hogy nagyon rövid határidőkkel tudják orvosolni a meghibásodásokat, így lehetséges, hogy a legtöbbször 24-48 órán belül a tulajdonosok visszakapják a javított készüléket.

Végül, de nem utolsó sorban a szerviznél ingyenes a bevizsgálás, azaz nincs veszteni valójuk a tulajdonosoknak, a hiba okának feltárása és a javítási költségek megállapítása után lehet dönteni a telefon sorsáról.

A Xiaomi Szerviz szolgáltatásai vidékről is könnyen igénybe vehetők

A legjobb azonban, hogy a Xiaomi Szerviz szolgáltatásai egyáltalán nem korlátozódnak Budapestre és vonzáskörzetére. A szervizfutár szolgáltatásnak köszönhetően ugyanis vidékről is lehetőségünk nyílik javíttatni meghibásodott telefonunkat.

Ehhez nincs más dolgunk, mint megrendelni a szerviz honlapján keresztül a szolgáltatást, pontosan kitölteni a szükséges adatokat, majd a meghibásodott telefont becsomagolni és megvárni vele a futárt, aki a tulajdonosok helyett elszállítja a készüléket a szervizbe.

A megjavított eszközt aztán ugyanúgy futárszolgálat juttatja vissza jogos tulajdonosának, így a folyamathoz gyakorlatilag ki sem kell majd mozdulnunk otthonunkból, aminél egyszerűbb és kényelmesebb megoldás jelenleg aligha létezik vidékről egy törött Xiaomi telefon javítására.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés