Connect with us

Hirdetés

technokrata

Frissített kinézettel jöhet az Apple Watch Pro

apple

SmartWatch

Frissített kinézettel jöhet az Apple Watch Pro

Utoljára 2018-ban kaptak érdemi ráncfelvarrást az Apple Watchok FORRÁS: APPLE

Frissített kinézettel jöhet az Apple Watch Pro

Évek óta először történhet említésre méltó ráncfelvarrás a termékcsaládban.

Megállíthatatlanul szállítja a híreket az Apple Watch termékcsalád következő tagjáról a Bloomberg újságírója, Mark Gurman szerint az elsősorban sportolóknak szánt Pro változat a megszokott modellekhez képest megújult kinézetet kaphat.

Nem jellemző a gyártóra a dizájnok gyors váltogatása, utoljára a 2018-as évjáratú Watch Series 4-ben nyúlt hozzá a termékcsalád kinézetéhez.

Gurman forrása szerint a formaterv módosításának egyik okát az jelenti, hogy a jelenlegi Series 7 modellekben használthoz képest a Pro kijelzője 7%-kal nagyobb. Viszont egyes pletykákkal ellentétben tudomása szerint nem válnak lapossá az Apple Watch Pro oldalai, drámai megújulás helyett csak evolúciós lépcsőfokra kell számítani a megjelenés terén.

További információi szerint az Apple Watch Pro akár több napos üzemidőre is képes lehet a nagyobb kapacitású akkujának és az alacsony fogyasztású üzemmódjának köszönhetően, az új titánötvözet háza különösen ellenállónak bizonyulhat a karcolódásokkal és ütődésekkel szemben, továbbá a normál Watch Series 8 modellekhez hasonlóan ebbe is jut a testhőmérséklet mérésére kitalált szenzorból.

AZ IDEI WATCH OKOSÓRÁK VÁRHATÓAN SZEPTEMBER TÁJÉKÁN, AZ ÚJ IPHONE-OKKAL EGYÜTT MUTATKOZHATNAK BE.

Forrás: ORIGO

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés