Connect with us

technokrata

Sajnos a Pixel 2 XL telefonok sem tökéletesek!

SmartPhone

Sajnos a Pixel 2 XL telefonok sem tökéletesek!

Sajnos a Pixel 2 XL telefonok sem tökéletesek!

Így járt egy szegény vásárló, amikor bekapcsolta vadonatúj készülékét

Mi az ember legszörnyűbb rémálma új telefon vásárlással kapcsolatban? Nekem speciel az, hogy tuti egyből összetöröm a képernyőjét, vagy elhagyom, vagy bármi fizikai sérülést okozok, amit utána hónapokig nézegethetek, míg rá nem szánom magam, hogy megjavíttassam.

 

Ez amúgy még sohasem fordult elő, úgyhogy olyan nagy aggodalomra nincs ok, viszont mi a helyzet akkor, ha bekapcsolod a készüléket és azon véletlenül nincs operációs rendszer? Pontosan így járt egy szerencsétlen flótás, amikor megvásárolta zsír új Pixel 2 XL készülékét, majd ezt olvashatta a képernyőn:

image

hvg.hu

Egyébként a TheNextWeb szerint egyáltalán nem biztos, hogy a kép valós, lehet csak egy újabb fogás annak érdekében, hogy valaki lejárasson valakit, vagy épp nagyobb olvasottságot szerezzen. Ha igaz és egyedi esetről van szó, akkor nem fogunk hallani erről többet, viszont ha másnál is előjön ez a probléma, akkor legalább tudni fogjuk, hogy nem holmi csalásról van itt szó.

Ettől függetlenül azonnal kapott egy másik készüléket és mindenféle bónusz ajándékot is, nehogy elégedetlen legyen a vásárlással.

További SmartPhone

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom