Connect with us

Hirdetés

technokrata

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

redmi a1

SmartPhone

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

6.52″ hüvelykes kijelző, 8 MP-es kettőskamera, és egy hatalmas 5,000 mAh-es akkumulátor, mindez 49.990 forintos javasolt fogyasztói áron

A Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi a Redmi A1 sorozat értékesítését.

Az új, belépő szintű Redmi termékcsaládot elegáns design és sokrétű funkcionalitás jellemzi, kiváló felhasználói élményt biztosítva már a 50.000 forint alatti árkategóriában is.

A Redmi A1 hatalmas, 6,52” hüvelykes, 1600×720 pixel felbontású HD+ kijelzővel rendelkezik, amely nagyszerű képet ad videónézés és játék közben egyaránt. Tovább fokozza a felhasználói élményt, hogy a készülékeken a szemkímélő sötét téma és éjszakai mód is elérhető.

A Redmi A1-et egy 8 MP-es főkamerával látták el, amelynek kiegészítő lencséjét kifejezetten portréfotózásra tervezték, az előlapon pedig egy 5 MP-es kamerát helyeztek el. Mind az előlapi, mind a hátoldali kamera változatos működési módokban használható, például portréfotózáshoz, rövid videók vagy time-lapse felvételek készítéséhez. Az okostelefon egy nagy kapacitású, 5000 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik, amit egy 10 W-os töltővel lehet  feltölteni, hogy elegendő energiát szolgáltasson az egész napi használatra.

A Redmi A1 telefon teljesítményéről a MediaTek Helio A22 processzor gondoskodik – ez biztosítja a számításikapacitást az alkalmazások futtatásához, a nagyfelbontású kijelző támogatásához, miközben takarékosan bánik a telefon erőforrásával. A telefon tárhelyét 1 TB-ra lehet bővíteni, így rengeteg hely szabadítható fel további adatok tárolására.

A Redmi A1 – amellett, hogy figyelemreméltó hardveréhez képest remek ár-érték-aránnyal bír – szemrevaló külsőt is kapott. Alapvetően a Redmi Note termékcsalád megjelenését örökölte, így a Redmi A1 fekete és világoszöld színekben lesz elérhető, stílusos, lapos vázban. A hátoldal bőrszerű anyagát az egyszerű, minimalista, kissé ívelt szélei hangsúlyozzák ki. Ezen kevésbé látszik meg az ujjlenyomat, és jobban ellenáll a szennyeződéseknek is.

A Redmi A1 2GB+32GB konfigurációval lesz elérhető. A készülék javasolt fogyasztói ára várhatóan 49.990 forint lesz Magyarországon és október elejétől lesz megvásárolható a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.

Aktuális Xiaomi Redmi telefon árak és megrendelési lehetőség itt.

A témához kapcsolódva ajánljuk korábbi cikkünket: Magyarországon is bemutatásra került a vadonatúj Redmi Note 11 termékcsalád

Kövesse a Technokrata oldalunk híreit a Facebook oldalán is itt!

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés