Connect with us

Hirdetés

technokrata

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

redmi a1

SmartPhone

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

Redmi A1: az eddigi legmegfizethetőbb Redmi

6.52″ hüvelykes kijelző, 8 MP-es kettőskamera, és egy hatalmas 5,000 mAh-es akkumulátor, mindez 49.990 forintos javasolt fogyasztói áron

A Xiaomi bejelentette, hogy megkezdi a Redmi A1 sorozat értékesítését.

Az új, belépő szintű Redmi termékcsaládot elegáns design és sokrétű funkcionalitás jellemzi, kiváló felhasználói élményt biztosítva már a 50.000 forint alatti árkategóriában is.

A Redmi A1 hatalmas, 6,52” hüvelykes, 1600×720 pixel felbontású HD+ kijelzővel rendelkezik, amely nagyszerű képet ad videónézés és játék közben egyaránt. Tovább fokozza a felhasználói élményt, hogy a készülékeken a szemkímélő sötét téma és éjszakai mód is elérhető.

A Redmi A1-et egy 8 MP-es főkamerával látták el, amelynek kiegészítő lencséjét kifejezetten portréfotózásra tervezték, az előlapon pedig egy 5 MP-es kamerát helyeztek el. Mind az előlapi, mind a hátoldali kamera változatos működési módokban használható, például portréfotózáshoz, rövid videók vagy time-lapse felvételek készítéséhez. Az okostelefon egy nagy kapacitású, 5000 mAh-ás akkumulátorral rendelkezik, amit egy 10 W-os töltővel lehet  feltölteni, hogy elegendő energiát szolgáltasson az egész napi használatra.

A Redmi A1 telefon teljesítményéről a MediaTek Helio A22 processzor gondoskodik – ez biztosítja a számításikapacitást az alkalmazások futtatásához, a nagyfelbontású kijelző támogatásához, miközben takarékosan bánik a telefon erőforrásával. A telefon tárhelyét 1 TB-ra lehet bővíteni, így rengeteg hely szabadítható fel további adatok tárolására.

A Redmi A1 – amellett, hogy figyelemreméltó hardveréhez képest remek ár-érték-aránnyal bír – szemrevaló külsőt is kapott. Alapvetően a Redmi Note termékcsalád megjelenését örökölte, így a Redmi A1 fekete és világoszöld színekben lesz elérhető, stílusos, lapos vázban. A hátoldal bőrszerű anyagát az egyszerű, minimalista, kissé ívelt szélei hangsúlyozzák ki. Ezen kevésbé látszik meg az ujjlenyomat, és jobban ellenáll a szennyeződéseknek is.

A Redmi A1 2GB+32GB konfigurációval lesz elérhető. A készülék javasolt fogyasztói ára várhatóan 49.990 forint lesz Magyarországon és október elejétől lesz megvásárolható a Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin keresztül.

Aktuális Xiaomi Redmi telefon árak és megrendelési lehetőség itt.

A témához kapcsolódva ajánljuk korábbi cikkünket: Magyarországon is bemutatásra került a vadonatúj Redmi Note 11 termékcsalád

Kövesse a Technokrata oldalunk híreit a Facebook oldalán is itt!

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés