Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

HUAWEI nova 10 SE

SmartPhone

Új okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

Új okostelefont hozott Magyarországra a Huawei

Innovatív fotós funkciókkal és megnyerő külsővel érkezik a HUAWEI nova 10 SE

Újabb okostelefonnal bővíti magyarországi kínálatát a Huawei március elejétől.

A nova sorozat legújabb képviselője, a HUAWEI nova 10 SE 108MP-es főkamerával, megnyerő külsővel, innovatív fotós- és videós funkciókkal, valamint 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel érkezik, amelynek segítségével a készülék teljes feltöltése mindössze 38 percet vesz igénybe.

HUAWEI nova 10 SE: stílusos, kifinomult megjelenés

A HUAWEI nova 10 SE a nova széria megszokott Star Orbit Ring dizájnját viszi tovább, a készülék kameramodulja azonban megújult, kettős gyűrűs kialakítást kapott. Az okostelefon hátlapja a Starry Flash Craft technológiának köszönhetően kristályszerű matt felületet kapott, amely tovább erősíti a készülék stílusos megjelenését, az ujjlenyomat-gátló (AF) bevonat pedig ellenállóbbá teszi a szennyeződésekkel valamint a napi használatból fakadó kopással szemben. Az okostelefon 6,67 hüvelykes OLED HUAWEI Full-View kijelzője 2400×1080 felbontással és 90 Hz képfrissítési aránnyal rendelkezik, így aprólékos pontossággal reprodukálja a részletgazdag és színhű tartalmakat. A kijelző keskeny kávájának és áramvonalas házának köszönhetően a képernyő-test arány lenyűgöző, 91,85%-os.

108 MP-es nagy felbontású portrékamera

A HUAWEI nova 10 SE hátsó kameramoduljának 108 MP-es főkamerája f/1,9 rekeszértékkel rendelkezik, amely portrék készítésekor elmossa a kép hátterét. A 9 az 1-ben Pixel Binning technológiának köszönhetően a nova 10 SE kamerája nagyszerűen örökíti meg a legapróbb részleteket is, például a haj vagy a bőr tónusát, optimalizálva a világos és sötét területeket.

A RAW tartományban a Multi-frame fusion algoritmus sokoldalúan támogatja a még jobb képfeldolgozási eredményt. Egyrészt elősegíti, hogy világos vagy gyengén megvilágított környezetben, beltéren vagy kültéren, hátulról vagy szemből megvilágított helyzetben egyaránt optimális eredményt kapjunk. Másrészt ez az algoritmus a készülék zajcsökkentő technológiája és nagy felbontású érzékelői révén elősegíti, hogy a fotókon kevesebb képzaj jelenjen meg. A HUAWEI nova 10 SE ugyanis automatikusan észleli a háttérvilágítást, és növeli a kontrasztokat az elkészült fotó javítása érdekében. HDR módban a háttérvilágítással készült portréfotók szintén rendkívül élesek, az arckifejezések és a részletek élénken jelennek meg.

A HUAWEI nova 10 SE-et egy 8 MP-es ultraszéles látószögű hátlapi kamerával is felszerelte a gyártó, amely fényképezéskor akár 112°-os látómezőt biztosít, a 2 MP-es makró kamera pedig képes a legapróbb részleteket is kiválóan rögzíteni.

Sokoldalú szelfi-kamera, innovatív videós funkció

A HUAWEI nova 10 SE 16 MP-es széles látószögű előlapi kamerája szelfikre szabott, mesterséges intelligencia által vezérelt szépítési funkciót is kínál. A 4 az 1-ben pixel fúziós technológia rossz fényviszonyok mellett is megőrzi a szelfik minőségét, a kamera pedig szükség esetén automatikusan nagy látószögű módba kapcsol, így a látómező egészen 90°-ra szélesedik, hogy minden szereplő elférjen a képen.

Vlogolás közben a felhasználó egyszerűen válthat az elő- és hátlapi kamerák között, így a felvétel nem szakad meg, minden egyetlen videófájlban rögzíthető, ezáltal egyszerűbbé válik a tartalomkészítés és -megosztás. Kettős nézetű videó módban pedig a különböző jeleneteket osztott képernyős nézetben is fel lehet venni, így a felhasználók rögzíthetik saját reakcióikat is. A HUAWEI nova 10 SE zökkenőmentesen csatlakozik és működik együtt a HUAWEI WATCH 3, a HUAWEI WATCH GT/FIT sorozat és a HUAWEI Band sorozat készülékeivel, lehetővé téve, hogy a felhasználók távolról készítsenek fényképeket viselhető okoseszközükön keresztül.

Hosszú akkumulátor-üzemidő, kiváló játékélmény és intelligens kommunikáció

A HUAWEI nova 10 SE továbbfejlesztett akkumulátor-üzemidővel, játékképességekkel, szórakoztató funkciókkal bír. Az egyik ilyen a Touch Turbo technológia, amely megnövelt reszponzivitást biztosít az érintésekre, míg a 10-pontos Super Touch technológia, a 90 Hz képfrissítési ráta, valamint a 270 Hz érintés mintavételi sebesség különösen a játékok esetében hasznos, amikor fontos, hogy a gyors, több ujjal leadott érintéseket azonnal és pontosan rögzítse a készülék. A 8-szoros Ultra High Resolution Touch technológiának köszönhetően az érintési területek akár 8640×19200-as felbontással bírnak, még pontosabb érintési koordinátákat és jobb iránystabilitást eredményezve.

A készülék 66W-os HUAWEI SuperCharge gyorstöltéssel rendelkezik, így a telefon teljes feltöltése mindössze 38 percet vesz igénybe, a teljesen feltöltött akkumulátor pedig akár 12 órányi videóstreamelést tesz lehetővé.

Intelligens és biztonságos interakciók, gördülékeny app-letöltés

Az EMUI 12 operációs rendszer Super Device funkciójának segítségével a felhasználók egyetlen mozdulattal csatlakoztathatják a készüléket más eszközökhöz[7]. Az okostelefon csatlakoztatható HUAWEI számítógéphez is anélkül, hogy harmadik féltől származó alkalmazásokat kellene letölteni vagy adatkábelt használni, ami jelentősen megkönnyíti a fájlok kezelését az eszközök között, és hatékonyabbá teszi az irodai munkát.

Ezenfelül a HUAWEI nova 10 SE magas szintű adatvédelmi funkciókkal bír. Képernyőkép megosztásakor az AI Privacy Protection funkciót kiválasztva automatikusan elhomályosítja az érzékeny információkat. A biztonsági beállításokkal a fényképek megosztásakor pedig megakadályozható, hogy a címzett megkapja az eszköz típusát, illetve a fotó készítésének helyét és idejét.

A gördülékeny felhasználói élményt segíti a Huawei alkalmazás-áruháza, az AppGallery is, amelybe a közelmúltban integrálták a Petal Search intelligens appkereső funkcióját. Így az appbolton keresztül közvetlenül, néhány gombnyomással elérhetők az androidos appok széles választéka, legyen szó pénzügyi alkalmazásokról, közösségi médiáról, szórakozásról, játékról vagy chat-appokról. Az AppGallery immár több mint 200 ezer alkalmazáshoz kínál hozzáférést 18 országban, több mint 580 millió aktív havi felhasználóval a világ harmadik legnagyobb alkalmazás-áruházává nőtte ki magát.

A Google alkalmazások használatára megoldást nyújthat az AppGalleryből szintén beszerezhető Gspace. Ezt feltelepítve a Google-alapalkalmazások elérhetővé válnak, mindegyikbe be lehet jelentkezni, majd ezeknek az ikonjait ki lehet tűzni a főképernyőre. Huawei azonosítós belépés után a Gspace automatikusan használható.

Árak és elérhetőség

A HUAWEI nova 10 SE Csillagezüst és Csillagfekete színekben lesz kapható március 6-tól elsőként a Yettel kínálatában, ajánlott fogyasztói ára: 129.995 Ft.  A kártyafüggetlen telefonok árait keresse itt.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés