Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érkezik Magyarországra is a HONOR Magic V2, a világ legvékonyabb hajlítható okostelefonja

honor magic

SmartPhone

Érkezik Magyarországra is a HONOR Magic V2, a világ legvékonyabb hajlítható okostelefonja

Érkezik Magyarországra is a HONOR Magic V2, a világ legvékonyabb hajlítható okostelefonja

A HONOR bejelentette, hogy érkezik Európába, így hamarosan Magyarországra is a HONOR Magic V2, a világ legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonja.

A megjelenéshez kapcsolódó sajtóeseményt a lipcsei Porsche Experience Centerben tartották, ahol a nemzetközi sajtó képviselői is jelen voltak.

A résztvevők megtekinthették a Porsche Design HONOR Magic V2 RSR készüléket is, ami a HONOR modern technikai újításait ötvözi a Porsche Design időtálló eleganciájával. A rendezvényen voltak versenyszimulációk is, valamint egy vezetett séta a Porsche gyárában.

Páratlanul vékony és erőteljes: ez a HONOR Magic V2!

A két éve készülő HONOR Magic V2 több mint 210 technológiai újítást tartalmaz. Ilyenek az ultravékony akkumulátora, speciális hűtőrendszere, egyedi zsanérja, C-típusú csatlakozója, bámulatos kijelzője és erőteljes hangszórója. A készülék a HONOR eddigi legvékonyabb befelé hajlítható okostelefonja, ami csak 231 gramm és csupán 9,9mm összecsukott állapotban. Újgenerációs szilícium-szén dupla akkumulátorának átlag vastagsága csak 2,72mm, és vékonysága ellenére kapacitása meglepően magas, 5000mAh-s.

A HONOR Magic V2 azonban nem csak kecsességével tűnik ki. Úttörő módon alkalmaz repüléstechnikában használt alapanyagokat, például 3D-nyomtatott titánötvözet zsanért – ami az első ilyen felhasználás összecsukható készülékeknél. Tartósságára SGS-minősítést kapott, és mivel több mint 400 ezer hajlítást kibír, legalább egy évtizedig lehet megbízható társ a hétköznapi használat mellett.

A HONOR Magic V2 hármas kamerarendszere egy 50MP-es fő kamerából (f/1.9), egy 50MP-es ultraszéles látószögű kamerából (f/2.0) és egy 20MP-es telefotó kamerából (f/2.4) adódik össze. A dupla előlapi kamerarendszer két 16MP-es kamerából (f/2.2) áll.

Ez a készülék is a HONOR emberközpontúságát szem előtt tartva készült, így 3840Hz-es PWM fénytompító technológiával van felszerelve, aminek köszönhetően kevésbé fáradnak a szemek, hosszabb használat után is.

Az eszköz fókuszába a szoftverinnovációk kerültek, új szintre emelve a felhasználói élményt. A csúcskategóriás Hover funkcionalitások újragondolják az interakciót, még intuitívabbá és hatékonyabbá téve a videóhívásokat, a zenelejátszást és a fényképezést.

A HONOR Magic V2 a kényelmet és a produktivitást is fokozza, például Dual Tasking Efficiency funkciójával. Lényege, hogy függőlegesen kettéválasztható a képernyője, amitől már-már triviális lehet a multitaskingolás, legyen szó munkáról, kikapcsolódásról, vagy egyszerre mindkettőről.

Porsche Design HONOR Magic V2 RSR: a versenypályáról a fogyasztók tenyerébe!

A Porsche Design és a HONOR közös munkájának eredménye a Porsche Design HONOR Magic V2 RSR, a Magic V2 egy variációja, amit az autóversenyzés ihletett. A készülék dizájnja a Porsche 911 kinézetét tükrözi, míg a stabil markolat sportautó-szerű élményt helyez a felhasználók tenyerébe. Az eszköz a Porsche ikonikus Agate Grey autószínében kapható.

Ultravékony hajlítható kijelző karcálló nanokristály védelemmel

A hordozhatósággal kapcsolatos folyamatos fejlesztéseknek köszönhető, hogy a HONOR és a Porsche Design együttműködve egy nagyon vékony és könnyű okostelefont hozott létre: csupán 234g könnyű és 9,9mm vastag a készülék.

A szakma első karcálló nanokristály védelmével ellátott készülék lekörözi versenytársait. Kijelzője kifejezetten strapabíró a tízszeresen fejlesztett karcállóságnak köszönhetően, míg keménységi értéke több mint hét a Mohs-skálán. A Mohs-skála az anyagerősséget jelzi, így a magasabb érték magasabb ellenállóságot jelent.

A HONOR Magic V2 mától kapható fekete és lila színekben 799 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron értékesítési bevezető ajánlattal bizonyos partnerüzletek és szolgáltatók kínálatában, ajándék LG 55UR78003LK okos TV-vel. A Porsche Design HONOR Magic V2 RSR csak bizonyos európai országokban szerezhető be, további részleteket később árulnak el a vállalatok.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés