Connect with us

Hirdetés

technokrata

Online 3D technológiai bevezető tanfolyam a 3D Akadémián

online

Ipar

Online 3D technológiai bevezető tanfolyam a 3D Akadémián

Online 3D technológiai bevezető tanfolyam a 3D Akadémián

A FreeDee 3D Akadémia legnépszerűbb kurzusa, a 3D technológiai bevezető tanfolyam már online e-learning tananyagként is elérhető. Sajátítsa el a 3D technológiák alapjait és szerezzen átfogó tudást a területről a saját tempójában akár otthona vagy irodája kényelméből!

A FreeDee Kft. számára a kezdetektől kiemelt értéket képviselt a tudásmegosztás: 2012-es indulásuk óta vezetnek blogot a 3D nyomtatás híreiről, sokat tettek az additív gyártás oktatásban való megjelenéséért és megalapították a 3D Akadémiát is, az ország első 3D nyomtatásnak dedikált oktatási stúdióját. A 3D Akadémia indulása óta a legnépszerűbb kurzus a 3 modulból felépülő 3D technológiai bevezető tanfolyam, mivel átfogó ismereteket nyújt egy olyan területről, amellyel még igencsak kevesen találkozhattak a formális oktatási rendszeren belül. Mostanáig több mint ötszáz szakember és hobbi felhasználó vett rész a programon, amely három témakörben nyújt átfogó, alapszintű ismereteket: 3D nyomtatás, 3D szkennelés és 3D modellezés.

Az elmúlt években különböző okokból sokan keresték az online távképzés lehetőségét, ezért a 3D Akadémia csapata úgy döntött, hogy online formában is elérhetővé teszik a 3D technológiai alapképzését. Az elkészült e-learning tananyag önmagában is alapos tudást nyújt vagy örökös hozzáférésével a személyes részvétel kiegészítéseként lehetőséget adhat a későbbi ismétlésre és gyakorlásra is.

A tanfolyam részletei:

  • Rögzített, bármikor és örökké visszanézhető felvételek
  • 6 órányi tudásanyag 3 témakörben: Bevezetés a 3D nyomtatásba, Bevezetés a 3D szkennelésbe, 3D modellezés alapok Rhino 3D-ben
  • FFF nyomtatás előkészítés a világ legnépszerűbb szeletelő szoftverében, a Cura-ban
  • Haladó Cura szeletelési trükkök
  • Letölthető diasorok és kiegészítő tudásanyagok

A három területet átfogó tanfolyam minden modulja kezdő szinttől mutatja be az adott témakört, így nyugodt szívvel ajánljuk a 3D technológiákkal most ismerkedőknek, de olyanoknak is, akik szeretnék rendszerezni és kiegészíteni már meglévő tudásukat. A tudás hatalom; látogassa meg a 3D Akadémia weboldalát a részletekért!


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Ipar

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés