Connect with us
Hirdetés

technokrata

Újabb mobilokkal bővült a paletta

xiaomi redmi note 13 pro mobil telefon

LifeStyle

Újabb mobilokkal bővült a paletta

Újabb mobilokkal bővült a paletta

Az év eleje a mobiltelefonok piacán is különleges eseménynek számít, hiszen sok gyártó ekkortájt mutatja be új készülékeit. Szerencsére 2024-ben sem kellett sokáig várnunk a legfrissebb modellekre, sőt, már számos pozitív visszajelzés is érkezett egy bizonyos márka termékeivel kapcsolatban.

A gyártó nem más, mint a Xiaomi, az új Redmi készülékek pedig máris kelendők. A CoolMobile.hu oldaláról is megrendelhető Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G okostelefonok mellett nem is lehet szó nélkül elmenni, lássuk, mit tudnak!

A Xiaomi sikerének titka

Nagyon sokan kedvelik a Xiaomi készülékeit, talán azért, mert igazán felhasználóbarát telefonokat dobnak a piacra, számos kiegészítőt is kaphatunk melléjük, ráadásul különböző specifikációkkal dolgoznak, így mindenki megtalálja a pénztárcájához illő kialakítást.

Bár a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G sem tartozik a csúcskategóriába, azért elég sokat tud, és mégis nagyon kedvező áron szerezhető be. Nem egy extrával is rendelkezik – például GPS, Bluetooth 5.2, giroszkóp, iránytű –, de ami miatt kedvelt lehet, hogy van benne jack-csatlakozó, FM rádió és infraport is.

Sajnos nem sok olyan okostelefonnal találkozunk, ahol ezek fellelhetők, a legtöbb esetben már vezeték nélküli fülhallgatót kell vásárolnunk a készülék mellé, ha zenét szeretnénk hallgatni. A Xiaomi azonban ragaszkodik a jól bevált dolgokhoz, és ezt jól is teszi, látva a Redmi telefontulajdonosok számát.

Az új eszköz fő jellemzői

De nézzük, hogy miket tud a januárban megjelent, Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G! Először is el kell mondanunk róla, hogy nagyon megbízható, strapabíró készülékről van szó, hiszen jó rendszerchippel rendelkezik, kellően nagy a memóriája, az akkumulátora 5000 mAh-s, elöl pedig Gorilla Glass 5 üveg védi.

Munkavégzésre, játékra és tartalomfogyasztásra is használható, a MIUI felület könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. Ha két telefonszámunk van – például egy magán és egy céges –, akkor is érdemes a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G mellett dönteni, mivel Dual SIM van benne, így nem kell két külön mobilt magunknál hordani.

A kamerarendszer

Sokakat érdekel a kamerák minősége is, ez nagyban befolyásolja, melyik készülék mellett fogunk dönteni. Itt a hátlapon 3 egység is van:

  • Egy széles látószögű 200 MP-es főkamera,
  • egy ultraszéles látószögű 8 MP-es kamera,
  • és egy 2 MP-es makró kamera

Segítségükkel 30, illetve 60 fps-sel lehetséges a videózás, ahogy a 16 MP-es előlapi kamerával is. A hátoldalon támogatott a HDR és panorámamód is, a LED vaku pedig az éjszakai fotókészítést támogatja.

További előnyök

Kétféle verzióban kapható a készülék: 8/256 GB és 12/512 GB memóriával. Mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. Színek tekintetében pedig elmondható, hogy fekete, zöld és lila árnyalatokban dobták piacra a Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G-t.

A CoolMobile.hu oldalán számos kiegészítőt is választhatunk mellé: okosórát, fülhallgatót éppúgy, mint autós tartozékokat. Érdemes megnézni a webáruház többi termékét is, hiszen a Pro változat mellett a Xiaomi Redmi Note 13 4G is elérhető, nem kevésbé jó tulajdonságokkal.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés