Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ legvékonyabb, 3-hüvelykes, 10 MP-es digitális fényképezőgépe!

Smart home

A világ legvékonyabb, 3-hüvelykes, 10 MP-es digitális fényképezőgépe!

Kitűnő működésű, elegáns modell.

A BenQ E1050 nagy, 3-hüvelykes LCD kijelzővel, 3-szoros optikai nagyítással és ISO 3200 fényérzékenységgel büszkélkedhet, emellett olyan intelligens tulajdonságokkal van felruházva, mint a webmegosztás mód, az AF segédfény, valamint 16:9 arányú nagyfelbontású képek készíthetők vele. Tíz megapixeles szenzorjával a modell részletgazdag képeket készít, így tetszés szerint nagyíthatjuk, és készíthetünk belőlük kivágásokat. A gép 3-szoros optikai nagyításának köszönhetően még közelebb hozhatjuk fényképalanyainkat, mint régebben. Kompakt kivitele, mindössze 16,8 mm-es vastagságával és rozsdamentes acél burkolatával (metálszürkében kapható) tökéletesen illik korunk igényes, divatkövető felhasználóinak elegáns ízléséhez.

Mivel egyre több felhasználó vesz igénybe online-platformokat ahhoz, hogy a digitális multimédia tartalmat barátaival és rokonaival megossza, a BenQ E1050 modell webmegosztás módja lehetővé teszi, hogy a legjobb pillanatokról 640×480 méretű, 30 kocka/másodperc sebességű és 10 percig vagy 100 MB-ig terjedő videofelvételeket készítssünk. Ez a méret a legtöbb webmegosztó helyre optimális, és megkíméli a felhasználókat a videofájlok formátumának vagy méretének átalakításával járó időigényes műveletektől.

Kedvezőtlen, gyenge megvilágítású környezetben is a legjobb minőségű fényképeket készíthetjük: az AF segédfény és az ISO 3200 fényérzékenység jóvoltából ezzel a modellel gyenge megvilágítás mellett, műfény használata nélkül is élénk és természetes képek készíthetők. Ezen kívül, az E1050 a vörösszem-hatást kiküszöbölő funkcióval is el van látva. A fényképezőgépen 32 fényképezési mód állítható be: a standard automatikus módtól a videó módig olyan speciális, környezethez szabott beállítások alkalmazhatók mint például „Múzeum”, „Party” és „Tűzijáték”. Mindezek kielégítik a fogyasztók modern életstílusának különféle követelményeit.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés