Connect with us

Hirdetés

technokrata

Komoly érdeklődés fogadta a magyar okosotthon-megoldást Dubajban

okosotthon

Smart home

Komoly érdeklődés fogadta a magyar okosotthon-megoldást Dubajban

Komoly érdeklődés fogadta a magyar okosotthon-megoldást Dubajban

A Chameleon Smart Home társasházi okosotthon-megoldásával vett részt a világ vezető energetikai konferenciáján.

Március 7–9. között Dubajban, a World Trade Centre-ben rendezték meg a Middle East Energy energetikai konferenciát, amely idén különösen nagy hangsúlyt helyezett az energiahatékony okosotthon-megoldásokra. A Chameleon Smart Home, a hazai vezető okosotthon-startup a rangos nemzetközi eseményen saját standdal jelentkezett, amelyen UpHome nevű társasházi megoldását mutatta be. Az innovatív okosotthonrendszer társasházaknak nyújt biztonsági, kényelmi és energiatakarékossági megoldásokat, jelentősen hozzájárulva ezzel energiahatékonysági céljaik eléréséhez.

A Middle East Energy az energiaipar vezető globális eseménye, amelyet idén már a 48. alkalommal rendeztek meg 2023. március 7–9. között Dubajban. A 2022-es eseményen több mint 20 ezer látogató vett részt a világ 170 országából. A rangos nemzetközi konferencián a Chameleon az iparág legbefolyásosabb szereplőivel ismertette meg egyedi, kompatibilitáson alapuló okosotthon-megoldását.

Az UpHome a Chameleon Smart Home Nyrt. társasházi megoldása, amely saját fejlesztésű hardverrel és szoftverrel világelsőként kínál megoldást a condominiumok és lakóparkok számára. Az UpHome hagyományos és megújuló energiarendszereket, biztonsági és kényelmi funkciókat is képes vezérelni, mindezt akár több száz lakásban, neves márkák okosotthon-megoldásait integrálva.

„Büszkék vagyunk rá, hogy Dubajban is bemutathattuk a piacon egyedülálló fejlesztésünket, amelynek köszönhetően már a társasházak is profitálhatnak az okosotthon-technológia előnyeiből. UpHome rendszerünkkel így már nemcsak egy-egy lakás, hanem teljes, többlakásos épületek is okossá válhatnak, ezzel jelentős lépést téve az energiahatékony épületüzemeltetés felé” – fejtette ki Szarvas Péter, a Chameleon igazgatóságának elnöke.

UpHome: Okosabb jövő – okosabb élet

A februártól Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Xtend kategóriájában elérhető Chameleon Smart Home tavaly elindított kanadai terjeszkedésének motorja a társaság UpHome elnevezésű társasházi megoldása. Az UpHome rendszere a legújabb technológiai innovációkat biztosítja az okosotthonszektorban. A vállalat több mint 30 saját terméke mellett 100-nál is több rendszer integrációját teszi lehetővé, és kompatibilis a legismertebb gyártók eszközeivel is. A Chameleon nemzetközi terjeszkedésének jegyében a kanadai piac mellett a Közel-Keleten is azon dolgozik, hogy nemzetközi szinten ismertté tegye innovatív, társasházaknak szóló okosotthon-megoldását.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés