Connect with us

Hirdetés

technokrata

Profi nagylátószögű új Canon objektív

Smart home

Profi nagylátószögű új Canon objektív

Megérkezett a Canon új felső kategóriás, nagylátószögű objektívje.

A Canon új modellel bővíti EF sorozatú objektíveinek választékát. A nagylátószögű EF 24mm f/1.4L II USM modell az EF 24mm f/1.4L USM objektív utódjaként felépítésének köszönhetően tökéletes kiegészítő az új EOS 50D és az EOS 5D Mark II digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez.

Az EF 24mm f/1.4L II USM objektív legfontosabb jellemzői:
-f/1,4 blende
-Aszférikus és UD lencstagok a színhibák korrekciójához
-Sub Wavelength structure bevonat a szellemképek és becsillogás megakadályozására
-Kör alakú blendekialakítás az elmosódott háttér létrehozására
-USM fókuszmotor kézi beállítással
-Ólommentes üveg (RoHS-megfelelőség)
-Mellékelt napellenző és tok.

A 13 tagból és 10 csoportból álló felépítés garantálja a kiváló képminőséget. A két precíziós GMo aszférikus lencse korrigálja a görbületet és a torzítást, a lebegő mechanizmus pedig a teljes fókusztartományban biztosítja a képminőséget. A két UD lencse a nagylátószögű objektíveknél gyakori színhibákat javítja ki. Az f/1.4 blendével rendelkező EF 24mm f/1.4L II USM objektív gyenge megvilágítás mellett is kiemelkedő képminőséget garantál, a kör alakú blendekialakítás pedig lehetőséget nyújt az elmosódott háttér kreatív kihasználására. A 24 milliméteres fókusztávolság és az állandó kézi beállítási lehetőséggel rendelkező USM motoros fókusz a legkülönfélébb helyzetekben is biztosítja az EF 24mm f/1.4L II USM ideális alkalmazását.

A képérzékelőről visszaverődő fény okozta szellemképek, és becsillogás megjelenésének csökkentése érdekében, az EF 24mm f/1.4L II USM első részét a Canon új Sub Wavelength structure bevonatával kezelték. A kifejezetten Canon optikákhoz kialakított bevonat csökkenti a fenti hibák előfordulási valószínűségét, így biztosítja a torzításmentes, tiszta képeket.

Az alig 650 gramm tömegű EF 24mm f/1.4L II USM objektív a legszélsőségesebb környezeti viszonyok között is megállja helyét: a modern időjárás- és porálló tömítéseknek köszönhetően tökéletes választás a sajtófotósok és természetfotósok számára.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés