Connect with us

Hirdetés

technokrata

Otthon is reprodukálható a mozi-élmény

Smart home

Otthon is reprodukálható a mozi-élmény

Kinyílik a HD világ.

A Sony új, Blu-ray Disc lejátszói, a BDP-S350 és a BDP-S550 képesek a filmstúdiókban alkalmazott 24 képkocka/mp vetítési sebesség pontos reprodukálására, így biztosítják az otthonokban is a mozihoz legközelebbi élményt. A népszerű 24p True Cinema funkcióval a lejátszók kiváló hangzást biztosítanak. A BDP-S550 modell ráadásul tartalmazza a DTS-HD Master Audio Decoder-t és a 7.1 csatornás analóg audio kimenetet, azaz a készülék HDMI csatlakozó nélkül is csatlakoztatható a már meglévő házimozi-erősítőhöz a mozi-, és surround hangzás érdekében.

Ezek a Blu-ray disc lejátszók továbbá úgynevezett „Precision Cinema HD Upscale” (precíziós HD mozi felskálázás) funkciót is tartalmaznak, amely feladata a hagyományos DVD felbontás (576i) 1080p-re növelése, így a már meglévő filmkollekció is kivételes minőségben élvezhető majd a HDTV-n. A BDP-S550-ben ráadásul megtalálható a BD Live, egy olyan tulajdonság, amely tulajdonosok számára a stúdió-specifikus online tartalmak, mint például blogok, interjúk, versenyek vagy bármely olyan tartalom megjelenítésére alkalmas, amely nem található meg a lemezen. A BDP-S350 úgynevezett BD Live-ready, azaz a vásárlók a szolgáltatáshoz szükséges szoftver-frissítést októbertől tölthetik le.

A fejlett funkciók mindkét lejátszó esetében könnyen átlátható és kezelhető interfészen, az úgynevezett XcrossMediaBar menüből érhetők el.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés