Connect with us

Hirdetés

technokrata

Letölthető a hármas Google Toolbar

Laptop

Letölthető a hármas Google Toolbar

A webes (kép- és hír)keresést, felpattanó ablakok kiszűrését, a blogolást egyaránt megkönnyítő eszköztár a napokban frissült.

A Google Toolbar pár kattintás után feltelepíthető a számítógépre – s mivel használata ingyenes, ezért megjelenését követően hamar nagy népszerűséget vívott ki magának. Mivel a böngészőbe integrálódik, ezért még gyorsabbá tehető a keresés – a 2.0-s változat óta már segítségünkre lehet a felpattanó ablakokkal szemben is. Az AutoFill a webes űrlapok kitöltését gyorsíthatja fel azáltal, hogy automatikusan kitölti a már ismert adatokkal a kérdőívek egy-egy sorát. Természetesen az ehhez szükséges adatok mind a felhasználó számítógépén tárolódnak.

A Toolbar a webes naplók, azaz a blogok frissítésében is segédkezhet – a BlogThis szolgáltatás használatával bárki azonnal létrehozhat egy szöveges bejegyzést az éppen aktuálisan böngészett site-ról. Mindamellett az alapfunkció, a webes (tartalom/hír/kép)keresés továbbra is gördülékenyen használható.

A nyár közepén számolhattunk be arról, hogy az eszköz Firefox böngésző alá is elkészült végre. Most azonban az Internet Explorerre fejlesztett változat frissült: a 3.0.128.1-es változat a Terminal Download szerveréről is letölthető.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés