Connect with us
Hirdetés

technokrata

Új dizájnnal debütálnak az LG 2021-es Gram laptopjai

gram

Laptop

Új dizájnnal debütálnak az LG 2021-es Gram laptopjai

Új dizájnnal debütálnak az LG 2021-es Gram laptopjai

Az ultrakönnyű laptopok nagyobb képernyőfelületet és stílusos dizájnt kaptak, a megszokott teljesítmény és hordozhatóság azonban nem változott

Az LG Electronics (LG) a 2021-es, első teljesen virtuális CES kiállításon mutatja be új gram laptopjait.

Az ultrakönnyű, könnyen hordozható, kivételes teljesítményű és hosszú akkumulátoridejű modellek a korábbi gram termékekhez hasonlóan a bárhová elvihető, mégis kényelmes számítógéphasználat jegyében készültek. A vállalat sokoldalú eszközeit a stílusos új dizájn és a hatékony munkavégzést támogató 16:10-es képarány teszi teljessé.

A sokszínű portfólió öt izgalmas új modellből áll: ezek az LG gram 17 (17Z90P), az LG gram 16 (16Z90P), az LG gram 14 (14Z90P), az LG gram 2-in-1 16 (16T90P) és az LG gram 2-in-1 14 (14T90P). A termékcsalád minden tagja 16:10 képarányú kijelzőt kapott, amely a legtöbb, általában 16:9-es képarányú laptophoz képest nagyobb képernyőfelületet, a több információ egyidejű megjelenítésével pedig hatékonyabb munkavégzést kínál. A billentyűzet és a touchpad szintén nagyobb lett, így a gépelés a hordozhatóság megnehezítése nélkül lett gyorsabb és kényelmesebb.

A portfolió tagjai munkához és szórakozáshoz egyaránt ideálisak a nagyfelbontású, a DCI-P3 színtér 99 százalékát megjeleníteni képes új kijelzőkkel, melyek élénk, valósághű színeket garantálnak és a legapróbb részleteket is tökéletesen adják vissza. A kimagasló képminőségen túl az új, 2021-es dizájn, azaz a képernyő mind a négy oldalán vékony kávás kialakítás is hozzájárul ahhoz, hogy a nézők teljesen elmerüljenek a képi élményben, miközben egy letisztult és kifinomult megjelenésű prémium eszközt használnak.

Az LG gram laptopok Intel® EvoTM platform hitelesítéssel rendelkeznek, a készülékeket 11. generációs Intel® CoreTM processzor hajtja, amely Iris® Xe grafikával és gyors LPDDR4x memóriával egészül ki. A 17Z90P, 16Z90P és 16T90P LG Gram modellek 80Wh-ás, nagy sűrűségű akkumulátort kaptak, amely hosszabb üzemidőt biztosít két töltés között, így a felhasználóknak nem kell minden alkalommal magukkal vinniük a töltőadaptert.

Az LG gram 17 a nagyméretű, 17 hüvelykes képernyőméret ellenére is csupán 1,35 kg-ot nyom, így a kiemelkedő képi élmény könnyen hordozható marad. A hasonlóan kényelmesen használható LG gram 16 és 14 modellek mindössze 1,19 kg-ot és 999g-ot nyomnak, ráadásul alig 1,68 cm vastagságúak. Az LG ultravékony képernyőkáváival és a rejtett zsanérmegoldásával mindhárom modell kimagasló, 90 százalékos képernyő-gépház arányt (STBR) mutat fel.

A 16 és 14 hüvelykes LG gram 2-in-1 eszközök elképesztő szabadságot nyújtanak kivételesen könnyű készülékházukkal és az LG különleges, 360 fokos zsanérmegoldásával. Az LG Gram 2-in-1 egy Wacom AES 2.0 kompatibilis érintőceruzával érkezik, amely könnyű navigációt és eszközkezelést, valamint gördülékeny és precíz írást és rajzolást garantál.

A példátlan hordozhatóságukról és elsőosztályú teljesítményükről ismert LG gram eszközök tovább emelik a mércét az ultravékony laptopok piacán”

— mondta Jang Ik-hwan, az LG üzleti megoldások divíziójának IT termékekért felelős szenior alelnöke és elnöke.

A még karcsúbb és kifinomultabb formatervezésű, a 16:10-es képarány ellenére is könnyű új laptopjaink tulajdonosai hatékonyabbak lehetnek, és még inkább elmerülhetnek a felhasználói élményben, bárhol is legyenek.”

A termékek elérhetősége régiónként eltérhet. A 2021-es CES látogatói maguk is megtekinthetik a dizájn, teljesítmény és hordozhatóság hármasát kínáló LG gram laptopokat január 11. és 14. között, az LG virtuális kiállítótermében. Az LG CES-hez kapcsolódó további bejelentéseit az #LGCES2021 hashtag alatt, a közösségi médiában követhetik az érdeklődők.

További termékinformáció a https://www.lg.com/global/exhibition/it weboldalon érhető el angol nyelven.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés