Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hatékonyság bárhonnan: új üzleti számítógépek a Delltől

dell technologies

Laptop

Hatékonyság bárhonnan: új üzleti számítógépek a Delltől

Hatékonyság bárhonnan: új üzleti számítógépek a Delltől

A Dell Technologies a világ legintelligensebb és legbiztonságosabb számítógépeivel teszi hatékonyabbá a szakemberek munkáját

A Dell Technologies bemutatta a világ legintelligensebb és legbiztonságosabb üzleti számítógépeit, amelyek hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a munkát – a munkavégzés helyszínétől függetlenül. A díjnyertes Latitude, Precision és OptiPlex portfóliók új tagjaival a Dell ismét elkötelezi magát a fenntarthatóság mellett: az újrahasznosított anyagok, fenntartható csomagolás, energiahatékony kialakítás és EPEAT Gold minősítés jellemzi mindegyik terméket.

A Latitude, Precision és OptiPlex modelleken elérhető a Dell Optimizer, egy automatizált mesterséges intelligencián alapuló optimalizálási technológia, amely elősegíti a hatékonyabb munkát. A beépített szoftver felméri az egyes felhasználók munkavégzési szokásait, és azokhoz igazodva segíti elő, hogy a legfontosabb feladataikra összpontosíthassanak. A háttérben növeli az alkalmazások általános teljesítményét3, gyorsabb bejelentkezést és biztonságos zárolást tesz lehetővé, megszünteti a visszhangot és szűri a háttérzajokat a konferenciabeszélgetések közben, valamint meghosszabbítja az akkumulátor-üzemidőt.

„A jövőben még fontosabb szerep jut a számítógépnek a napi munkavégzés során. Az új modellek akár azt is képesek lesznek előrejelezni, hogy mire van szükségünk a hatékonyság növeléséhez. Az első bejelentkezéstől a nap utolsó videókonferenciájáig egy olyan számítógépre van szükségünk, amely alkalmazkodik a munkastílusunkhoz. Ezért dolgozunk olyan innovációkon, amelyek intelligensebb funkciókat, hosszabb üzemidőt, erőteljesebb hangszórókat, kompakt kialakítást és 5G-támogatást tesznek lehetővé – mindezt a fenntarthatósági céljaink támogatása mellett”

– mondta Darrel Ward, a Dell Technologies ügyfélmegoldásokkal foglalkozó csoportjának vezető alelnöke.

A világ legintelligensebb üzleti számítógépei

Az új, intelligens Latitude laptopok és kétfunkciós eszközök alkalmazkodnak használójuk szokásaihoz. A prémium 9000 sorozat és a teljesen újragondolt 7000 sorozat mart és csiszolt alumínium kialakítással, hosszabb akkumulátor-üzemidővel és számos porttal rendelkezik.  A széles, négy oldalán keskeny szegélyű kijelző pedig még nagyobb teret nyújt a hatékony munkavégzéshez. A közel háromszoros sebességet biztosító 10. generációs Intel® vPro® processzoroknak és az Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) megoldásnak köszönhetően a Latitude-eszközök páratlan üzleti hatékonyságot, teljesítményt és globális kapcsolódási lehetőségeket kínálnak.

  • Üzleti vezetők és szakemberek számára készült Latitude 9510 a legkisebb, legkönnyebb és legintelligensebb 15 colos üzleti számítógép. Kezdőtömege mindössze 1,4 kg, beépített 5G-kompatibilis funkciókkal rendelkezik, akár 34 órás akkumulátor-üzemidőt kínál, továbbá nagy teljesítményű beépített hangszórókkal és mikrofonnal javítja a konferenciahívások minőségét. Az első üzleti számítógép, amely a Project Athena által jóváhagyott, 10. generációs Intel® vPro® processzorral rendelkezik, így kellő teljesítményt és hatékonyságot biztosít a csapatoknak, bárhol is dolgozzanak.
  • A teljesítmény és hordozhatóság ideális egyensúlyát megteremtő Latitude 7410 és 7310 a legkisebb 14, illetve 13 colos prémium üzleti laptopok. A kétfunkciós készülékként is használható Latitude 7410 az iparág első üzleti számítógépe, amely 4K felbontású, alacsony kékfény-kibocsátású kijelzőt tartalmaz a szem kényelme érdekében.

Megbízhatóság és nagy teljesítmény, még kisebb méretben

A Dell továbbfejlesztette iparágvezető Precision munkaállomásainak portfólióját, amelyeket kifejezetten a nagy teljesítményigényű feladatokhoz, például intenzív grafikai munkákhoz, adatelemzésekhez és CAD-modellezéshez terveztek. A Precision mobil munkaállomások kisebb mérettel, keskenyebb kialakítással és innovatív hőkezelési megoldásokkal gazdagodtak. A Professzionális NVIDIA grafikus vezérlőkkel és a legújabb 10. generációs Intel® Core™ vPro® és Xeon® processzorokkal pedig megnövelt teljesítményt kínálnak, valamint szoftverszállítói (ISV) tanúsítványokkal is rendelkeznek.

A Dell Precision 5550 és 5750 azoknak a tartalomkészítőknek és szakembereknek készült, akik nagy teljesítményű, stílusos számítógépre vágynak, a hagyományos mobil munkaállomásokra jellemző méret és tömeg nélkül. A világ legkisebb 15, illetve 17 colos mobil munkaállomásai 16:10 képarányú, négyoldalú (akár HDR 400-as) InfinityEdge kijelzőt kaptak, az igazán részletes és pontos tartalomkészítés érdekében. A vadonatúj Precision 5750 ezenkívül VR/AR- és MI-kompatibilis, így támogatja a gyors renderelést, a részletes vizualizációkat és az összetett szimulációkat.

Kompakt asztali gépek, intelligens kialakítással

Az olyan iparágakban mint az egészségügy és az oktatás, kulcsfontosságúak a megbízható asztali számítógépek, ezért a Dell bemutatta újratervezett OptiPlex tornyait és kibővített többfunkciós eszközeit is, amelyek rugalmas konfigurációkat kínálnak helytakarékos formában.

Elérhetőség

  • A Latitude és Precision új modelljei már elérhetőek.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés