Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI

matebook 14

Laptop

Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI

Új notebookot hozott Magyarországra a HUAWEI

A MateBook 14 egy teljes munkanapot kibír egyetlen töltéssel

Megérkezett a legújabb HUAWEI notebook a magyar piacra.

A prémium kialakítású MateBook 14-et nagy sebességű SSD-meghajtóval, Intel® Core™ i5-1135G7 processzorral és Shark fin hűtőrendszerrel szerelték fel. A FullView képernyő 90 százalékos képernyő-test arányt biztosít. A HUAWEI MateBook 14 egyetlen töltéssel egy teljes napig használható, köszönhetően nagy kapacitású 56 Wh-s akkumulátornak. A notebookot kifejezetten arra tervezték, hogy könnyedén együttműködjön más eszközökkel, és munkára, valamint szórakozásra egyaránt alkalmas. A MateBook 14 már elérhető a HUAWEI kereskedelmi partnereinél bruttó 399,990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

Nagy képernyő-test arány

Az új HUAWEI MateBook 14 képernyője mindössze 4,9 mm-es kávával rendelkezik, így szokatlanul nagy, 90 százalékos képernyő-test arányt biztosít. A 3:2-es képaránnyal és 2K felbontással együtt a FullView kijelző még magával ragadóbb élményt nyújt. Eközben az érintőképernyő még kényelmesebbé teszi a használatát.

Csendes és gyors teljesítmény

Ami a teljesítményt illeti, az új HUAWEI MateBook 14-et 10 nm-es 11. generációs Intel® Core™ i5-1135G7 processzor hajtja a zökkenőmentes és gyors teljesítmény érdekében. Így a notebook hatékony társa lesz tulajdonosának, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. Mindehhez a kifinomult kivitelezés, a kettős szemvédelem, az ujjlenyomat-bekapcsológomb, a hordozható hálózati adapter és a több port is hozzájárul.

Előtérben a szemkomfort

A HUAWEI MateBook 14 2160×1440-es kijelzővel rendelkezik, amely támogatja a 100%-os sRGB színskálát, 185 PPI-t, magas, akár 1500:1 kontrasztarányt és 300 nites csúcsfényerőt. Akár HD-képeket, akár Blu-ray videókat néz a felhasználó, a kijelző élénk színekben és részletekben jeleníti meg a tartalmat. Ezen túlmenően megfelel a TÜV Rheinland Low Blue Light tanúsítványnak és a Flicker Free Certification minősítésnek, így komfortosabb a szemnek.

Hordozható, nagykapacitású társ

Az új HUAWEI MateBook 14 a hordozhatóságot és a nagy teljesítményt ötvözi. A készülék 10 nm-es 11. generációs Intel® Core™ i5-1135G7 processzorral és fejlett Intel® Iris® Xe grafikus vezérlővel van felszerelve, amelyek kiváló teljesítményfeldolgozási képességeket biztosítanak. A komoly kapacitású, 8GB-os RAM és az 512 GB-os nagy sebességű PCIe SSD kiváló hatékonyságot és megbízhatóságot biztosít a többfeladatos és kreatív munkához. A hűtés érdekében a HUAWEI MateBook 14 továbbfejlesztett HUAWEI Shark fin hűtőrendszerrel rendelkezik, amely két ventilátort és két vastag hőcsövet tartalmaz a hatékony és csendes hűtés érdekében.

Egyetlen töltéssel egy egész napot bír

A z új HUAWEI notebook 56 Wh-s, nagy kapacitású akkumulátorra egyetlen töltéssel egy teljes munkanapon át hajtja a készüléket. A 65 W-os C-típusú USB adapter levehető kábelekkel többféle tápkimenetet támogat. Nem csak a laptopot tudja tölteni, hanem a HUAWEI SuperCharge töltést is biztosítja egyes Huawei okostelefonokhoz. A HUAWEI MateBook 14 a fordított töltést is támogatja kikapcsolt állapotban, amely akkor is megoldást jelent a felhasználóknak, amikor mobil eszközének akkumulátora lemerül.

Több eszközzel való együttműködésre tervezve

A Huawei új modelljében továbbfejlesztette az eszközök közötti együttműködést segítő funkciót és a PC Managert. A MateBook 14 egy egyszerű érintéssel csatlakoztatható okostelefonhoz a Többképernyős együttműködés (Multi-screen Collaboration) megoldásnak köszönhetően. Az okostelefon kijelzője megjelenik a laptop képernyőjén, vagyis egy képernyőn egyszerre két eszközt használhat a felhasználó. Ezenkívül a laptop több eszköz együttműködési képességeivel is bővült, beleértve a HUAWEI MatePad tablet és MateView monitor csatlakoztatását.

A HUAWEI MateBook 14 vezeték nélkül vagy kábelen zökkenőmentesen csatlakoztatható a HUAWEI MateView monitorhoz. A tervezési munkák során a monitor pontosan képes reprodukálni minden részletet és színt, így segítve a felhasználót munka közben.

Elegáns és praktikus kialakítás

Az új notebook minimalista fémes kialakítású, a precíz homokfúvási technológiának köszönhetően bőrbarát érintést és kényelmes fogást biztosít. A notebook nemcsak elegáns, hanem tartós és stabil anyagból készült. A háttérvilágításos billentyűzetnek köszönhetően a gépelés kényelmesebb és élvezetesebb.

Ár

A HUAWEI MateBook 14 bruttó 399,990 Ft. ajánlott fogyasztói áron érhető el a HUAWEI kereskedelmi partnereinél.

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés