Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP bemutatja Elite Dragonfly laptopjait

Laptop

A HP bemutatja Elite Dragonfly laptopjait

A HP bemutatja Elite Dragonfly laptopjait

A HP ultrakönnyű prémium PC-i úttörő teljesítményt hoznak el az üzleti felhasználók számára, lenyűgöző ívelt monitoraival pedig otthon és az irodában is hatékonyabb a munka

A HP bemutatja az egy kilogrammnál is könnyebb, új HP Elite Dragonfly  prémium laptopokat, amelyeket a mobilis üzleti felhasználóknak terveztek.

A művészi kialakítású, erőteljes és biztonságos HP Elite Dragonfly a mobilis munkavégzés új korszakát hozza el. A HP emellett két lenyűgöző ívelt monitorral szélesíti kijelző portfólióját, amelyeket a modern irodai környezet igényeinek megfelelően alkottak meg.

 “A számítógépek feladata, hogy alkalmazkodjanak a felhasználókhoz és megadják azt a szabadságot, amelyre napjaink üzletembereinek szüksége van – mondta el Anne-Sophie Hadberg, a HP Inc. Személyi számítógépek üzletágának vezetője az EMEA régióban. – A HP innovatív megoldásainak köszönhetően hihetetlenül könnyű, erőteljes és magas szintű biztonságot nyújtó PC-kkel és csatlakoztatott ökoszisztémával segíti az új generációs vállalkozások működését. A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével és különleges ívelt monitoraival a HP újradefiniálja a modern munkavégzést.”  

A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze

Napjaink mobilis üzleti felhasználói gyakran dolgoznak tárgyalókból, kampuszokról, a reptérről vagy akár a taxi hátsó üléséről. A HP Elite Dragonfly egy egyedi kialakítású készülék, amely remek társ az üzletben. Rendkívül könnyű, ugyanakkor erőteljes gép, amely akár 24,5 órás akkumulátor élettartamával a világon a leghosszabb üzemidővel rendelkezik a 13 colos átalakítható eszközök között. A gép kompatibilis a legújabb Wi-Fi 6 technológiával, opcionálisan pedig a 4G LTE hálózat is elérhető, így a felhasználók szinte bárhonnan dolgozhatnak a világ első 4×4 LTE antennával rendelkező üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközével. A HP Elite Dragonfly a világ első üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszköze előre telepített személyre szabható, az egészség megőrzését elősegítő szoftverrel, a HP WorkWell-el.

Könnyű és tartós:

  • A világ legkönnyebb kompakt, üzleti felhasználására szánt átalakítható készüléke, kevesebb, mint egy kilogramm, precíziós CNC technológiával megmunkált magnéziumból készült a még tartósabb kivitelezés érdekében, irizáló Dragonfly Blue kék színben érkezik.
  • Az ultrakönnyű, halk és háttérvilágítással érkező billentyűzetnek és touchpadnek köszönhetően nem hallatszódnak többé a kattanások, így járul hozzá a készülék a zavartalan és gördülékeny munkavégzéshez.
  • A 13 colos üzleti felhasználásra szánt átalakítható eszközök kategóriájában a világon a legmagasabb, 86 százalékos kijelző-test aránnyal érkezik, és tabletből azonnal PC-vé alakítható.

A HP Elite Dragonfly a világ első laptopja, amely  az óceánból gyűjtött műanyagok felhasználásával készül. A műanyag alkatrészek tekintetében a vállalat az okos megoldások mellett dönt, beleértve a hangszórót fedő részeket is.

Okos és személyre szabható:

  • Az egészség munka közben is monitorozható és alakítható a HP WorkWell szoftvernek köszönhetően.
  • A felhasználókat arra ösztönzi, hogy munka közben tartsanak szünetet, valamint egyéni, hatékonyságot növelő tippekkel látja el őket.
  • A személyre szabott wellness tanácsokkal segít a felhasználóknak egyensúlyt kialakítani a munka és magánélet között.

A HP Elite Dragonfly és prémium kiegészítői az új generáció munkavégzési szokásaihoz alkalmazkodnak, és bárhol, bármikor használhatók az új HP Elite 13.3 Leather Sleeve bőr tokkal és a HP Bluetooth Travel Mouse egérrel.

Erőteljes és biztonságos

  • Az Intel “Project Athena” innovációs programja által hitelesített.
  • A nyolcadik generációs Intel® Core™ vPro™ processzornak köszönhetően a legmagasabb üzelti kihívásoknak megfelelő teljesítményt nyújtja.

 „A HP Elite Dragonfly egy kivételes példa arra, hogy a HP és az Intel hogyan vezeti be innovációit az Athena Project programba – mondta el Chris Walker, az Intel Mobile Computing Platforms üzletágának alelnöke. – Az Intel Core processzor teljesítménye és a vPro platform együtt kompromisszummentes lehetőségeket biztosítanak üzleti célú felhasználásra és a mobilis munkavégzés követelményeinek is maradéktalanul megfelelnek.”

  • A Wi-Fi 6 támogatás az előző generációhoz képest háromszor gyorsabb fájlátvitellel, kiváló teljesítményt biztosít nagy sűrűségű hálózati környezetben is.
  • A HP Sure Sense mesterséges intelligenciával védi a mobil-felhasználókat a rosszindulatú szoftveres támadásoktól.
  • A HP Sure Recover beépített Reimaging funkciója gyors biztonsági mentést tesz lehetővé bárhol, bármilyen helyzetben.

A HP díjnyertes beépített betekintésgátló képernyője, a Sure View harmadik generációjával és a HP Privacy Kamerával a felhasználók döntik el, mit akarnak megosztani a világgal

Dragonfly

Magával ragadó és ultraszéles ívelt monitorok

A mobilitást igénylő pozíciókban dolgozó szakemberek az irodában is hatékonyak szeretnének lenni. A HP Elite Dragonfly laptop ideális az ötletelésekhez, a közös projektekhez, és az akár útközbeni munkavégzéshez is, a legjobb elképzelések pedig a HP nagyméretű és élénk színmegjelnítésre képes kijelzőin kelhetnek életre.

Hatékonyságra tervezve:

HP S430c ultraszéles ívelt monitor

  • A két különálló 24 colos monitorral egyenértékű 43,4 colos képátlójú, megszakításmentes ívelt kijelző egyedi élményt nyújt.
  • Az új HP Device Bridge funkció 2 PC egyidejű irányítását teszi lehetővé a felhasználóknak. Csak egy billentyűzetre és egy egérre van szükség az eszközök közötti fájlmegosztáshoz.

A HP S430c ultraszéles ívelt monitora előugró privacy kamerával és beépített mikrofonnal érkezik.

 HP E344c ívelt monitor

  • Lenyűgöző, ultravékony 34 colos ívelt monitor az új generációs munkavállalóknak, akik az irodában, vagy otthoni környezetben szeretnének hatékonyan dolgozni.
  • 3 irányban mozgatható, dönthető és forgatható kialakítás, maximum 150 mm-ig állítható magassággal.

A HP E344c ívelt monitor WQHD felbontással és 21:9-es képaránnyal – több kijelzős élmény egyetlen képernyőn, keretek nélkül

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés