Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új LCD TV-ket jelentett be a Panasonic

Laptop

Új LCD TV-ket jelentett be a Panasonic

A világ sík képernyős TV piaca folyamatos növekedésben van. A Panasonic felismerve a lehetőséget, az egyre növekvő piaci igények kielégítését tűzte ki célul. Ennek érdekében a cég megerősítette termékkínálatát és bővítette gyártókapacitásait.

VIERA LCD televíziók
Az új VIERA LCD család három szélesképernyős 16:9 képarányú modellből; TX-32LX50F (80,2 centiméteres képátló), TX-26LX50F (66,1 centiméteres képátló) és a TX-23LX50F (58,4 centiméteres képátló), valamint a 4:3 képarányú TX-20LA5F-ből (51 centiméteres képátló) áll.


A nagy képernyős TX-32LX50F és TX-26LX50F továbbfejlesztett LCD Mesterséges Intelligencia (AI) áramkörrel rendelkeznek, ami javítja a fényerőt, mélyebbé teszi a fekete színt és növeli a színárnyalatok számát.

Fő jellemzők:
– VIERA színképzési rendszer
– Továbbfejlesztett LCD AI
– 3D színkezelés
– Alképpont vezérlés

Továbbfejlesztett LCD AI
A Korszerű LCD AI (Mesterséges Intelligencia) technológia ötvözi az Aktív Fény Vezérlési és az Aktív Kontraszt/Gamma Szabályozási rendszerek előnyeit, a fényerősség javítása, a fekete szín mélyítése és a gradáció fokozása érdekében. A dinamikatartományt (a feketétől a fehér csúcsértékig) 2,8-szeresével növeli.
Ez a technológia a képek minden típusánál optimálisan hozzáigazítja a képjavító folyamatot az LCD kijelző tulajdonságaihoz. Ennek eredménye a telt, természetes színvilág gyönyörű színárnyalatokkal, még olyan képek esetén is, ahol más televíziók képtelenek lennének a fekete szín valósághű megjelenítésére.

3D színkezelés
A színek és a fényesség 3 dimenziós leképezésén alapuló rendszer finomabb, pontosabb színvezérlést valósít meg, igazán valósághű képeket eredményezve.

Alképpont vezérlés
Az alképpont vezérlő rendszer kiküszöböli a fűrészes élű vagy elmosódott vonalakat, így simább éleket eredményez. A hagyományos rendszerekkel ellentétben, ahol a három RGB szín (vörös, zöld, kék) együttesen kerül feldolgozásra, ez a fejlett rendszer minden színt külön dolgoz fel. Ennek eredményeképp élesebb, természetesebb megjelenésű képekben gyönyörködhetünk.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés