Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vadonatúj Panasonic plazma televíziók

Laptop

Vadonatúj Panasonic plazma televíziók

A Panasonic VIERA plazma- és LCD televíziói tavaly indultak hódító útjukra. Egy év elteltével újabb generáció kerül a piacra, mely magában hordozza a továbbfejlesztett síkképernyős plazma- és LCD technológia előnyeit.

Még jobb képminőség, bámulatos színreprodukció, sokoldalúság és örömteli szórakozás – ez az, amit az új VIERA modellek nyújtanak. Soha nem látott bőségű sík képernyős készülékválasztékában a cég kilenc modellt mutat be, melyek képátlója 55 centimétertől 127 centiméterig terjed.


Az új VIERA plazma televíziók képvezérlő rendszerében és a 8. generációs plazma panelben alkalmazott számos forradalmian új technológiai megoldásnak köszönhetően az új készülékek nagyszerű és egyben piacvezető, 8,6 milliárd szín megjelenítésére képesek, ami döbbenetes élethűséget, ragyogást és mélységet kölcsönöz a képeknek.

Ezt a kivételes képminőséget a Panasonic azon képessége teszi lehetővé, mellyel a panelektől, a meghajtó egységeken át, a legapróbb alkatrészekig minden komponenst házon belül képes gyártani. A különböző részegységek teljesítményének összehangolásával a Panasonic a tökéletes egyensúly megteremtésére törekszik, mellyel a lehető legjobb végeredmény érhető el.

VIERA Plazma televíziók
A VIERA plazma televízió család három nagy felbontású modellből (500-as sorozat) és két hagyományos felbontású modellből (50-es sorozat) áll. A plazma modellek mindegyike 8,6 milliárd szín megjelenítésére képes lenyűgöző finomságú színárnyalással.

Az 500-as sorozat modelljei; a TH-50PV500E (127 centiméteres képátlóval), a TH-42PV500E (106 centiméteres képátlóval) és a TH-37PV500E (94 centiméteres képátlóval), mind fel vannak készítve a HD jelek fogadására és a nagyfelbontású műsorok megjelenítésére (HD Panel, 1080i/720p kompatibilitás, HDMI bemenet). A 3.000:1 kontrasztarány nemcsak a szívet dobogtatja meg, de a szemet is elkápráztatja, az SD memóriakártya foglalat pedig tengernyi új, izgalmasan lehetőséget teremt a szórakoztatásban és kommunikációban.

Az 50-es sorozat modelljei; a 4.000:1 kontrasztaránnyal rendelkező TH-42PA50E (106 centiméteres képátlóval) és TH-37PA50E (94 centiméteres képátlóval) modellek teszik teljessé a plazma termékcsaládot.

Főbb jellemzők:
-Új, 8. generációs plazma panel
-VIERA színképzési rendszer
-Maximum 8,6 milliárd megjeleníthető szín
-3D színkezelés
-Alképpont vezérlés
-HD rendszer kompatibilitás
-SD Video (MPEG4) felvétel/lejátszás
-Fotók megtekintésére alkalmas SD/PC kártya foglalatok

Új, 8. generációs plazma panel
Az új G8 plazma panel nagy hatékonyságú kisülést lehetővé tevő plazma gázt tartalmaz, mely alacsonyabb energiaszint esetén is biztosítja a kisütést, így a maximális fényerőt az előző modellekhez képest mintegy 10%-kal (SD Panel: 20%-kal) sikerült növelni. Ez az új panel döbbenetesen fényes képet és kivételes kontrasztot kölcsönöz a VIERA készülékeknek.

VIERA színképzési rendszer
A továbbfejlesztett Real Gamma rendszernek és az alképpont vezérlésnek köszönhetően még több színárnyalat megjelenítése vált lehetővé, mely különösen a sötét képrészletek esetén mutat látványos előrelépést. A 8,6 milliárd megjeleníthető szín és a 2.048-as szürkeskála önmagáért beszél. Az eredmény nem is lehet más, mint bámulatosan gazdag, kifejező kép.

3D színkezelés
A színek és a fényesség 3 dimenziós leképezésén alapuló rendszer finomabb, pontosabb színvezérlést valósít meg, igazán valósághű képeket eredményezve.

Alképpont vezérlés
Az alképpont vezérlő rendszer kiküszöböli a fűrészes élű vagy elmosódott vonalakat, így simább éleket eredményez. A hagyományos rendszerekkel ellentétben, ahol a három RGB szín (vörös, zöld, kék) együttesen kerül feldolgozásra, ez a fejlett rendszer minden színt külön dolgoz fel. Ennek eredményeképp élesebb, természetesebb megjelenésű képekben gyönyörködhetünk.

HD rendszer kompatibilitás
Hamarosan a HDTV lesz a norma. A nagyfelbontású jelek fogadására és megjelenítésére felkészített VIERA 500 sorozattal a néző minden olyan részletet maradéktalanul élvezhet, amit a HD formátum kínál. A termékcsalád új tagjai HD panellel és HDMI csatlakozókkal rendelkeznek, és 1080i/720p kompatibilisek.

SD Video (MPEG4) felvétel/lejátszás
A VIERA kiszélesíti a digitális szórakoztatás világát. Lehetővé teszi, a felhasználó számára, hogy közvetlenül SD memóriakártyára vegyen fel egy TV műsort, majd a kártyán a felvételt bárhol megnézhesse egy MPEG4 kompatibilis SD lejátszó/megjelenítő segítségével.

Fotók megtekintésére alkalmas SD/PC kártya nyílások
Az előlapon lévő SD és PC kártya meghajtók megkönnyítik a digitális fényképezőgéppel (vagy más memóriakártyára rögzítő eszközzel) készített képek megtekintését a VIERA hatalmas, gyönyörű képernyőjén.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés