Connect with us

technokrata

Ricoh Aficio1515: kompakt és költséghatékony

Laptop

Ricoh Aficio1515: kompakt és költséghatékony

Kompakt és költséghatékony megoldás A4-es méretű dokumentumok kezelésére: Ricoh Aficio1515 sorozat.

Az irodatechnikai berendezéseket gyártó Ricoh bemutatta az Aficio termékcsalád új tagját, a kis munkacsoportos felhasználók igényeit kielégítő Aficio1515 sorozatot. Az eszköz A4-es méretű dokumentumok másolására, nyomtatására, szkennelésére és faxolására alkalmas. A sorozat 4 modellből áll: Aficio1515 (digitális másoló), Aficio1515F (másoló/fax), Aficio1515PS (másoló/nyomtató/szkenner) és Aficio1515MF (másoló/nyomtató/szkenner/fax). Az utóbbi két konfiguráció akadálytalanul integrálható a legelterjedtebb hálózati környezetekbe és a kommunikációs lehetőségek – például: scan to e-mail vagy az Aficio1515MF esetében Internetfax funkciók – széles skáláját kínálja. Az Aficio1515 sorozattal a dokumentum-feldolgozás teljes folyamata optimalizálható: magas termelékenységet, kiváló minőséget és megbízhatóságot garantál alacsony működtetési költség mellett.

A csak másolóként funkcionáló Aficio1515 és a faxfunkcióval kiegészített Aficio1515F a 15 lap/perc sebességű analóg és első generációs digitális másolókat váltják fel, már alapkiépítésben is képesek a kétoldalas dokumentumok kezelésére és bemelegedési idejük is jelentősen csökkent.

Azoknak a felhasználóknak, akik teljes körű dokumentumkezelést igényelnek, a szinte bármilyen hálózati környezetbe integrálható Aficio1515PS és az Aficio1515MF eszközök jelentik a megoldást. A SmartDeviceMonitor és a Web Image Monitor böngésző-alapú csomagolt szoftverekkel a készülékek bármelyik hálózati számítógépről egyszerűen monitorozhatók. Nincs szükség egyéb eszközre vagy opciókra, így a munka hatékonysága növekszik, az üzemeltetés költsége csökken.

Az „egyszeri beolvasás – többszöri másolat” technológiának köszönhetően a többoldalas dokumentumok másolása probléma- és hibamentessé válik: a készülék a dokumentumot a memóriába olvassa és a másolatokat onnan készíti el, az eredetik ezáltal nem sérülnek, nem szakadnak el, a kész dokumentumok minősége egyenletesen kiváló, a nagy kapacitású papírtálca pedig biztosítja, hogy a munka gyorsan elkészüljön.

Az Aficio1515 sorozat minden tagja egyszerűen kezelhető és logikus elrendezésű kezelőpanellel rendelkezik. A négysoros, 27 karakteres kijelzőpanel és a 4 navigációs gomb, amelyek a menükben való mozgást segítik, tovább könnyítik a felhasználó dolgát.

A nagy faxforgalmat bonyolító felhasználók számára az Aficio1515F és az Aficio1515MF faxmoduljának egyedülálló 3 másodperces átviteli sebessége minden bizonnyal meggyőző érvet jelent. A gyors- és közvetlentárcsázó gombokkal további idő takarítható meg. A készülékek alapkiépítésben tartalmazzák a LAN-fax funkciót, az Internet-faxszal pedig különösen a távolsági átvitel esetén csökkenthetők a költségek. Az Aficio1515PS és az Aficio1515MF modellek scan to e-mail funkciója lehetővé teszi, hogy a beolvasott dokumentumok elektronikusan szétoszthatók legyenek, és közvetlenül a címzett számítógépére jussanak el. A felhasználói címjegyzék egyszerűen karbantartható egy böngésző segítségével, új címek a Web Image Monitor szoftverrel vehetők fel.

A Ricoh fontosnak tartja a környezet védelmét, így az Aficio1515 sorozat minden tagját úgy tervezték, hogy a környezeti terhelés a lehető legalacsonyabb legyen. A QSU (Quick Start Up) technológiának köszönhetően a készülékek rövid idő alatt bemelegszenek (15 másodperc), energiatakarékos üzemmódból gyorsan felélednek, az első másolat 7,5 másodperc alatt készül el. Az ózon- és a zajkibocsátási szint az előírtak alatt marad, így a készülék kis mérete miatt akár a felhasználó közvetlen közelében is elhelyezhető. A kétoldalas üzemmód használatával papír és további költségek takaríthatók meg. A készülék az Energy Star védjegyet viseli.

Jeroen van Beem, a Ricoh Europe B.V. termékmenedzsere büszkén nyilatkozott az Aficio1515 sorozatról: „Tervezőink a versenytárs modelleknél kompaktabb, több funkcióval rendelkező készüléket hoztak létre. A multifunkciós termékek nagy terhelésnek vannak kitéve, a felhasználói kör pedig igen széles, így az Aficio1515 sorozat tervezésénél a megbízhatóság és az egyszerű használat állt a középpontban.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle