Connect with us

Frissül a professzionális Power Mac G5 számítógép család

Laptop

Frissül a professzionális Power Mac G5 számítógép család

Az Apple a Power Mac G5 munkaállomások új változatait jelentette be: a duálprocesszoros, 1,8 GHz-es Power Mac G5 és az alacsonyabb árú, egy processzorral rendelkező, 1,6 GHz-es Power Mac G5 számítógépet.

A Power Mac G5 termékcsalád jelenleg a következő három modellből áll: a duál 2,0 GHz-es, a duál 1,8 GHz-es és az egy processzoros 1,6 GHz-es Power Mac G5 munkaállomásból.

Minden Power Mac modell a legújabb Mac OS X 10.3 Panther operációs rendszerrel rendelkezik, legjobban kihasználva a 64-bites technológia előnyeit, ami lehetővé teszi többek között a 4 GByte-os tárkezelési határ túllépését. A Power Mac G5 és a Mac OS X 10.3 operációs rendszer kombinációja hihetetlen, mindeddig asztali munkaállomáson el nem ért számítási teljesítményt tesz lehetővé a kreatív szakemberek és tudományos számítások számára. Példaként lehet említeni a DV és SD videó anyagok egyszerre több adatfolyamának valósidejű szerkesztését, lehetőség nyílt számtalan audiósáv egyidejű feldolgozására összetett szűrőkkel és digitális effektekkel, nagy pontosságú számításokat lehet 64-biten ábrázolt számokon végrehajtani, az eredmény pedig soha nem látott gyorsasággal kapható meg, a 3D-s modellezés és renderelés bámulatos sebességgel történik.

Az új duál 1,8 GHz-es processzorral rendelkező Power Mac G5 számítógép minden processzora egymástól független 900 MHz-es rendszerbusszal rendelkezik, több, mint 14 Gbps sávszélességet biztosítva. Mindamellett, hogy magas adatátviteli sebességet szolgáltat a memória felé, ez a nagy sebességű architektúra teszi lehetővé, hogy mindegyik PowerPC G5 processzor tájékozódjon és szükség esetén elérje a másik processzor cache memóriájában tárolt adatot, tovább növelve ezzel a sávszélességet a duál processzorral szerelt számítógépeken.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

longines-hydroconquest-full-black-ceramic-l3-784-4-56-9-1

SmartWatch

Igazán férfias sportórát mutatott be a Longines

2019. július 20. szombat
Business woman are checking stock market graph on digital tablet

Office

SUSE Enterprise Storage 6: miénk itt a tár!

2019. július 17. szerda
caw211w-fc6467-special-ed-through-time-80s-2019
maxresdefault

SmartPhone

Nokia okostelefond van? Akkor azonnal frissítsd Pie-ra!

2019. július 13. szombat
procentric

Smart-TV

TV-k veszik át a wifi-hotspotokat a hotelekben

2019. július 10. szerda

Dotkom