Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Emirates és az Apple együttműködik

Emirates

App

Az Emirates és az Apple együttműködik

Az Emirates és az Apple együttműködik

Az Emirates egy évvel ezelőtt indította el innovatív technológiai együttműködését az Apple vállalattal, amelynek keretében valamennyi légiutas-kísérője egyedi Emirates-alkalmazásokkal konfigurált iPhone vagy iPad készüléket kap munkájához.

A kezdeményezés nem csupán a professzionális utaskiszolgálásban és a hatékonyabb távoli segítségkérésben, de a továbbképzésben is támogatja az utaskísérő személyzetet.

Az Emirates légiutas-kísérőinek munkáját segítő specifikus applikációk kifejezetten az Apple okoseszközeire lettek fejlesztve. Az egyik ilyen alkalmazás például a Business osztályon segíti az étel-előrendelések áttekintését a gyors és pontos kiszolgálás érdekében. Ezen keresztül tudják ellenőrizni az utasok Skywards-státuszát és profilját is – amelyben például az étkezési- és italpreferenciák szerepelnek -, így a légiutas-kísérők pontos és valós idejű utas-információkat látnak.

Egy másik alkalmazás használatával az utaskísérő személyzet hozzáférhet a percre pontos repülési adatokhoz és az utasnévsorhoz, nyomon követheti az üléshelyek változásait. Az applikációk révén az utaskísérők gyorsan kapcsolatba léphetnek a 0-24 órában készenlétben lévő, speciálisan képzett dubaji szakértői csapattal, egyszerűen elérhetik a frissített üzemeltetési kézikönyveket, nem mellékesen pedig a továbbképzésekben is használhatóak, különböző mikrotanulási modulok formájában.

Az utas-, az utaskísérő- és a repülési adatok biztonságának maximális védelméről az Apple iparágvezető biztonsági rendszere és további biztonságtechnikai intézkedések gondoskodnak.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További App

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés