Connect with us

Hirdetés

technokrata

Inspiráló nők inspiráló élete: érkezik a Forbes Power Women’s Summit a Millenárisra!

FrissInfo

Inspiráló nők inspiráló élete: érkezik a Forbes Power Women’s Summit a Millenárisra!

Inspiráló nők inspiráló élete: érkezik a Forbes Power Women’s Summit a Millenárisra!

A Forbes szervezésében az idei Power Women’s Summit olyan erős és példamutató nőket vonultat fel, mint az amerikai New Balance élén álló Wortmann Gabriella, a fiziológiai-orvostudományi Nobel-díj tulajdonosa Karikó Katalin, a HR-vezetőből lett népszerű humorista és rádiós műsorvezető Ráskó Eszter és a szexualitás tabutémáját társadalmi kommunikációs színtérre emelő szexuálpszichológus Bibók Bea.

A 2024-es Forbes Power Women’s Summitnak a főváros tudományos- és kulturális közösségi tere, a Millenáris B, C és D épülete ad otthont 2024. április 3-án.

Minden nőben ott rejlik az a nyers őserő, amit természetükből fakadóan magukban hordoznak, akár tisztában vannak ezzel, akár nem. Néha csak egy kis lökés kell ahhoz, hogy ezt az erőt engedjék szabadon kibontakozni, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból. A Forbes Power Women’s Summit rendezvényén a résztvevők első kézből részesülhetnek olyan nők varázslatából, akik a semmiből megalkották a mindent, akiket az élet könyörtelenül padlóra küldött, azonban mégis felálltak és akik sosem tartottak a kemény munkától, jelentsen az bármennyi áldozatot vagy álmatlan éjszakát is.

Az életét egy kelenföldi panellakásban kezdő, mára pedig az amerikai New Balance élén álló Wortmann Gabriella életútjából kiderül, hogy a határ valóban a csillagos ég. A Nobel-díjas Karikó Katalin példáján keresztül nyilvánvalóvá válik, hogy a természettudományok világa korántsem csak a férfiaké. Ráskó Eszter kiváló példaként szolgál arra, hogy egy nő számos szerepben tud brillírozni kompromisszumok nélkül, mind a színpadon mind pedig a való életben. Bibók Bea szexuálpszichológus nyomán bebizonyosodik, hogy mennyire fontos bizonyos tabutémák feloldása a tudatosság és transzparencia jegyében.

A már említett nevek csak néhány példa azok közül a sikeres nők közül, akik mertek nagyot álmodni, kilépni a tömegből és a szükséges makacssággal belevetni magukat a munkába. A rendezvényen olyan céltudatos nőkből is erőt lehet meríteni, mint Epres Panni, Tenki Réka, Jakupcsek Gabriella és Kafi-Rea Milla.

Az eseményen nem lesznek tabuk sem pénzügyekben, sem karrierben, sem pedig szexualitásban. Az izgalmas programokat pedig a világ egyik vezető újcirkusz társulata, a Recirquel színesíti majd látványos cirque danse előadásával.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További FrissInfo

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés