Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az LG három hónapig ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál okostévéin

apple

Smart-TV

Az LG három hónapig ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál okostévéin

Az LG három hónapig ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál okostévéin

Az LG okostévék tulajdonosai korlátozott ideig ingyenesen férhetnek hozzá az Apple saját gyártású műsoraihoz, sikersorozataihoz és filmjeihez

Három hónapos ingyenes Apple TV+ hozzáférést kínál az LG okostévék tulajdonosainak az LG Electronics (LG).

Az ajánlat 93 országban, köztük Magyarországon is érvényes 2024. február 6-tól 2024. április 30-ig az új Apple TV+ felhasználók számára. Az ingyenes próbaidőszak a 2018-as, vagy későbbi gyártású 4K és 8K LG okostévéken, az Apple TV alkalmazáson belül érhető el.

Az Apple TV+ alkalmazáson lebilincselő dráma- és vígjátéksorozatok, játékfilmek, érdekfeszítő dokumentumfilmek, valamint gyermek- és családi tartalmak egyaránt elérhetőek. Az alkalmazásban olyan elismert, világsikernek számító sorozatokat találnak meg a felhasználók, mint a Monarch: A szörnyek hagyatéka, A levegő urai, A siló, Az eltérített járat, a The Morning Show, az Alapítvány, az Utolsó befutók, vagy a többszörös Emmy-díjas Ted Lasso. Emellett az Apple saját gyártású, díjnyertes filmjei, köztük a tíz Oscar-díjra jelölt, Martin Scorsese rendezésében készült Megfojtott virágok, valamint az Oscar-díjas történet, a CODA is megtekinthető.

Az LG piacvezető tévéi Dolby Vision és Dolby Atmos technológiával teszik teljessé az otthoni szórakozási élményt, az LG okostévé-felhasználók pedig e funkciók révén 4K-ban élvezhetik az Apple TV+ tartalmait. A vállalat 2024-es prémium tévéi az iparágban elsőként támogatják egyszerre a Dolby Visiont és a Filmmaker Mode-ot is, amely funkció a Dolby Visionben masterelt Apple TV+ tartalmakkal érhető el – ezt külön jelzés mutatja a streaming platformon.

Az LG elkötelezett amellett, hogy a tartalmak és szolgáltatások széles választékával, a tévék által garantált kategóriaelső képminőséggel és magával ragadó hangzással új szintre emelje a televíziózás élményét. Az LG okostévé-felhasználók a sokoldalú és felhasználóbarát webOS platformmal kényelmesen használhatják az LG okostévék által kínált teljes tartalom- és szolgáltatáscsomagot.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További Smart-TV

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés