Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hálózati játék Palmon?

Laptop

Hálózati játék Palmon?

Egyre terjed a vezeték nélküli technológia, ennek révén akár játszhatunk is tenyérgép tulajdonos társainkkal, vagy hatékonyabban végezhetjük munkákat.

A Palm a mai napon jelent be egy olyan új szoftvert, melynek segítségével a fejlesztők bluetooth-alapú programokat készíthetnek majd. A szoftver lehetőségiet egy ideje már tesztelik a programozók. Köztudott, hogy egyik legerősebb támogatója a Bluetooth-technológiának a Palm, kézi-számítógépeihez használt operációs rendszerének integráns része a rövidtávú vezetéknélküli technika. Emellett újonnan megjelenő eszközeiben már természetes tartozékként szerepel a Bluetooth.

Azon kívül, hogy a Palm tulajdonosok vezeték nélkül képesek kommunikálni egy mobiltelefonnal, egy notebookkal vagy egy printerrel, olyan előnyöket is élvezhetnek a Bluetooth révén, mint például a többfelhasználós munkavégzés egy feladaton vagy a hálózati játék. A hardveres támogatottság után most a szoftveres háttér létrehozásán dolgozik a Palm, megközelítőleg 180 ezer fejlesztő segíti a cég ezen irányú erőfeszítéseit.

Nemsokára várható a Palm Bluetooth kártyája, ami az m125, m500, m505 modellek Secure Digital kiegészítő slotjában működtethetők. A megjelenéssel kapcsolatban pontos időpontot nem tudtak mondani, csak annyit közöltek a nyilvánossággal, hogy hamarosan piacra kerül. Szintén a közeljövőre várható a 802.11b, a GSM és a GPRS támogatásának alkalmazása.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés