Connect with us

Hirdetés

technokrata

Portocom MultiColor: szabadságra születetett

Laptop

Portocom MultiColor: szabadságra születetett

A Portocom bemutatta új felsőkategóriás notebookját, a Portocom MultiColort, amely vidám külsejéről kapta nevét. Hamar kiderült, hogy a négy színben kapható, cserélhető tenyértámaszú gép színes burkolata igen komoly belsőt takar…

A notebook a legújabb Intel Pentium III-M processzorok támogatásával készült, akár 1,33 Ghz-ig bővíthető. Ebből kifolyólag a MultiColor egyetlen akkumulátorral rendkívül hosszú, több mint 5 órás szabadságot biztosít!

A MultiColor notebookokban megszokott folyadékkristály kijelzője két méretben és felbontásban készül. A különböző felhasználási igényekhez igazodva választhatunk a 14,1″-os XGA (1024×768 képpont) és 15,1″-os SXGA + (1400×1050 képpont) kijelző között.

A MultiColor igazi internetes gép. A netezést három gyorsbillentyű teszi kényelmesebbé. Egy gombnyomással elindíthatjuk az Internet-böngészőt, levelezőprogramunkat és beindíthatjuk a DVD-lejátszást.

Kiváló multimédiás teljesítményét az ATI M6-P Radeon vezérlője biztosítja 32 MB DDR videomemóriával. A notebook kiválóan alkalmas háromdimenziós videók lejátszására. Dual Display támogatása lehetővé teszi, hogy notebookunk képernyőjén és egy külső megjelenítőn két programot futtassunk párhuzamosan, s biztosítja az egérérrel való szabad átjárást és szerkesztési lehetőséget az egyikből a másikba.

A Portocom új mobil számítógépe széles skálán konfigurálható meghajtófiókkal – CD-ROM, DVD-ROM, CD-RW vagy combo DVD/CD-RW modul – rendelkezik. Így akár egy mobil CD-másoló állomást is kiépíthetünk.

Érdekesség, hogy a MultiColor több médium támogatására képes. Mind a Panasonic, mind a Sony kamerák által rögzített képek a notebookba való áttöltése a Sony Memory Stick, illetve a Panasonic SD CARD segítségével könnyen, konverter nélkül megvalósítható.

A TV-re való csatlakozást az S-videó kimenet teszi lehetővé. Az S/PDIF digitális kimeneten a DVD hangja digitálisan, minőségromlás nélkül vihető az AC3 konverterrel rendelkező házimozi erősítőre, és így a térbeli (surround) hangzás is élvezhető DVD-filmek lejátszása közben.

Rendkívül hosszú akkumulátoros üzemidejéről a 80 W-os intelligens Li-ion akkumulátor gondoskodik. A bridge akkumulátor segítségével a notebook kikapcsolása, azaz munkánk befejezése nélkül kicserélhetjük kimerült akkumulátorunkat a feltöltött tartalék akkumulátorra. Ehhez csupán standby üzemmódba kell átkapcsolnunk a csere idejére.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés