Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ennyien még sosem rendeltek elő Samsung okostelefont hazánkban

SmartPhone

Ennyien még sosem rendeltek elő Samsung okostelefont hazánkban

Kép: CNet

Ennyien még sosem rendeltek elő Samsung okostelefont hazánkban

A Samsung Galaxy sorozat tizedik évfordulóján bemutatott Galaxy S10 okostelefon a gyártó minden eddigi európai, telefonos előrendelési rekordját megdöntötte.

Az eddigi legrövidebb előrendelési időszak alatt Magyarországon másfélszer annyi készüléket vásároltak a Galaxy S10 család tagjaiból, mint a Galaxy S9 szériából, annak bevezetésekor.

Ez jól mutatja a nagy teljesítményű készülékek iránti egyre növekvő érdeklődést. A prizmafekete továbbra is a legnépszerűbb szín, az eladott S10 telefonok 59 százaléka ilyen árnyalatban kerül majd a tulajdonosához. A Galaxy S10+ előrendelések 15 százalékát pedig a kerámia fekete modell adja.

Az olyan úttörő megoldásokkal, mint a Dinamikus AMOLED kijelző, az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, valamint a továbbfejlesztett kamera, a Samsung Galaxy S10 megfelel a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek. A sorozat négy tagja, az S10e, az S10, az S10+, valamint az S10 Performance Edition újgenerációs hardverteljesítménnyel, kijelző-technológiával, valamint kamerákkal teremti meg a mobilhasználati élmény új szintjét.

A Galaxy S10 szériát egy évtizedes piacvezetői tapasztalatra építve fejlesztettük. Az új készülék áttörést hoz a kijelzőtechnológia és a hardveres megoldások terén. A legnagyobb örömünkre vásárlóink is keresik ezeket az innovációkat, ahogy azt az előrendelési számok is mutatják. Büszkék vagyunk, hogy a kerámia hátlapos S10+ kiadástól az S10e készülékekig terjedő új széria, amely minden eddiginél több lehetőséget nyújt a felhasználóknak, ilyen nagyszerű fogadtatásban részesült. A 2019-es év további részében is az innovatív megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, az S10 5G és a Galaxy Fold mobileszközökkel az okostelefon-technológia és a csatlakoztathatóság új korszakát hozzuk el”

– mondta el Samu Zsófia, a Samsung magyarországi kommunikációs vezetője.

További SmartPhone

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés