Connect with us

Hirdetés

technokrata

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

E-Sport

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Elkezdődött a várva várt League of Legends bajnokság

Február 12-én kezdetét vette Winter Cup powered by Samsung Odyssey: a League of Legends játékosoknak szóló nemzetközi verseny. 

Az esemény célja, hogy elősegítse a közösségépítést a világ egyik legnépszerűbb játékában, miközben magas színvonalú, professzionális versenyzésre biztosít lehetőséget a gamereknek. A megmérettetés teljes nyereményalapja 6000 euró.

A versenyen Magyarországgal együtt 18 európai ország játékosai vehetnek részt. Ezáltal a mérkőzések magas szintű viadalok nemzetközi arénáivá válhatnak. A Winter Cup powered by Samsung Odyssey kiváló lehetőséget nyújt a játékosoknak arra, hogy a különböző régiókból érkező ellenfelekkel mérjék össze tudásukat, miközben az esemény elősegítheti a League of Legends közösség erősödését is.

A bajnokság nagykövetei Nervarien, Kubon, Eastahh és Alois_NL, akik gaming iránti szenvedélyükkel és elkötelezettségükkel ösztönzik a játékosokat a jelentkezésre és versenyzésre. Egyes kiválasztott mérkőzések az ő csatornáikon is megtekinthetők.

A versenyre február 12. és március 12. között regisztrálhatnak az érdeklődők. A nyílt kvalifikációk menetrendje:

  • Kvalifikáció #1 – február 21-23.
  • Kvalifikáció #2 – február 27-29.
  • Kvalifikáció #3 – március 05-07.
  • Kvalifikáció #4 – március 12-14.

A március 19-22. között megrendezett csoportkörben 16 csapat küzd majd 4 csoportban, a selejtezők legjobb négy csapata kettős kieséses rendszerben csap össze a továbbjutásért. Az elődöntő mérkőzéseket március 27-én rendezik meg, itt a legjobb három közé jutásért játszanak majd a versenyzők. A fináléra március 28-án kerül sor, ahol eldől, hogy ki lesz a győztes csapat.

Bemutató mérkőzés

A verseny a nagykövetek vezette gamercsapatok közti bemutató összecsapással indul: Kubon és Nervarien csapata Alois és Eastahh csapatával ütközik meg. A szokásos 5v5 Summoners Rift játékmód mellett a nézők 2v2 és 1v1 párbajoknak is szemtanúi lehetnek a Howling Abyss csataterén, és további kihívásokat is láthatnak. Az eseményt a játékosok csatornáin február 20-án, 18:00-kor közvetítik.

Az OLED Gaming új korszaka

A Samsung partnerségével új dimenzió nyílik a verseny történetében, és a játékosoknak lehetősége lesz arra, hogy felfedezzék a kiváló minőségű játékmonitorokban rejlő előnyöket. A Samsung Odyssey OLED G9 egy egyedülálló 49 hüvelykes játékmonitor, amely a teljes bevonódás élményéért 1800R görbével, 240 Hz-es frissítési frekvenciával és mindössze 0,03 ms válaszidővel rendelkezik. A képernyő lenyűgöző vizuális hatásokat, magával ragadó élményt és elképesztő gyorsaságot biztosít. Az Odyssey OLED G9 szíve a forradalmi Neo Quantum Pro processzor, amely elemzi az OLED képernyő képkockáit és optimalizálja a még jobb megjelenítési minőség érdekében.

A versenyről részletes információk a hivatalos weboldalon találhatók – https://wintercup.online/.

További információk az OLED G9 monitorról a Samsung weboldalán olvashatók.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További E-Sport

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés