Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Lexmark bemutatja: A3-as nyomtatók nagyigényű munkacsoportoknak

Office

A Lexmark bemutatja: A3-as nyomtatók nagyigényű munkacsoportoknak

A Lexmark bemutatja: A3-as nyomtatók nagyigényű munkacsoportoknak

A képalkotó megoldások terén világelső Lexmark International, Inc. bemutatta A3-as színes lézernyomtatóinak és intelligens multifunkciós termékeinek (MFP-k) legújabb generációját, köztük kilenc olyan új modellt, amelyek a legnagyobb igényeket támasztó munkacsoportokat hivatottak gyors, hatékony és biztonságos képalkotó szolgáltatásokkal kiszolgálni.

A Lexmark CS920 és a Lexmark CX920 sorozat kínálja a leggyorsabb Lexmark nyomtatókat és szkennereket, valamint a legnagyobb papírkapacitást:

    • A CX924 a leggyorsabb lézer MFP, akár 65 oldal/perc sebességgel.
    • A CX920 sorozat kínálja a leggyorsabb szkenner akár 80 oldal/perc sebességgel.
    • A színes lézernyomtató-kínálatban mindkét eszköz a legnagyobb papírkapacitást biztosítja 6650 lappal.

cs924

A CX920 sorozat maximális havi aktív ciklusideje 200 000 és 250 000 oldal között van, ami az igen magas teljesítményigényeket is kielégíti.

E gyors, nagykapacitású, színes A3-as eszközök minden tekintetben hozzák a Lexmark-termékek előnyeit:

    • Egyszerű használat: A nagy fényerejű, új generációs, 10 hüvelykes érintőképernyő a Lexmark saját fejlesztésű e-Task felhasználói felületével olyan intuitív, ikonokkal és szöveggel segített élményt kínál, amely lépésenként viszi végig a felhasználót egy-egy folyamaton.
    • Rugalmasság: A felhasználói élményt és a hatékonyságot a felhasználói felületen elhelyezett saját alkalmazások, pl. a Lexmark Print Release vagy Mobile Print alkalmazása javítják. Az eszközök szintén személyre szabhatók opcionális alkalmazásokkal, illetve a felhasználók saját alkalmazásaival.
    • Kezelhetőség: A CS920 és a CX920 sorozathoz tartozó készülékek csatlakoztatás után azonnal szerves részeivé válnak a már meglévő Lexmark flottának, teljes körű flottamenedzsmenttel, proaktív diagnosztikával és a firmware távoli frissíthetőségével.
    • Biztonság: A Lexmark valamennyi CS920 és CX920 eszközbe beépítette átfogó, teljes körű biztonsági portfolióját, ami biztonságosabb és hatékonyabb környezetet biztosít.
    • Mobil lehetőségek: A mobil lehetőségek között megtaláljuk az egyszerű nyomtató-felfedezést és a mobil nyomtatást iOS-ról, Androidról vagy Google Cloud eszközökről, továbbá a mobil szkennelést és a teljes adminisztrációt mobil szabályzatok, opciók és alapértelmezések konfigurálásához.
    • Hozzáférhetőség: Az integrált hangos útmutató, a szabványos jack fejhallgató-csatlakozó, a dönthető kezelőpanel és a kétujjas képernyőnagyítás lehetősége különböző szintű képességekkel optimalizálják a hatékonyságot és nyújtanak jobb élményt valamennyi felhasználó számára.
    • Integráció a Lexmark szolgáltatásaival: A CS920 és a CX920 sorozatba tartozó valamennyi eszköz teljes egészében kompatibilis a fő Lexmark szolgáltatásokkal, a kezelt nyomtatási szolgáltatásoktól a Lexmark nyomtatáskezelésig.

A bemutatott termékek még idén elérhetők lesznek.

A Lexmark CS920 sorozatot és a Lexmark CX920 sorozatot olyan nagy munkaigényű munkacsoportok számára terveztük, amelyeknek gyors, hatékony és intuitív eszközökre van szükségük”

– mondta Allen Waugerman, a Lexmark vezető alelnöke és műszaki vezérigazgató-helyettese.

„Ezek az új eszközök ötvözik a csúcskategóriás, nagy munkacsoportos színes A3-as készülékeket a színes A4-as eszközkínálatunk valamennyi lehetőségével és funkciójával, kiegészítve ezzel díjnyertes színes lézernyomtató-portfoliónkat.”

cs923

Aki szeretne jobban belemerülni a részletekbe. az alábbi linkeken megteheti:

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés