Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intelligens irodákba intelligens eszközöket! A Ricoh megoldja a problémáinkat

Office

Intelligens irodákba intelligens eszközöket! A Ricoh megoldja a problémáinkat

Intelligens irodákba intelligens eszközöket! A Ricoh megoldja a problémáinkat

A Ricoh bemutatta új intelligens eszközeinek első sorozatát, amelyet a mai digitális munkahelyek folyamatosan változó igényeihez tervezett.

A sorozat a Ricoh Dynamic Workplace Intelligence megközelítésének eredménye, és a Ricoh új Always Current Technology (ACT) platformjának részeként gondoskodik arról, hogy a termékek műszaki képességei a vásárlói igényeknek megfelelően fejlődjenek.

A Ricoh Always Current Technology platformja lehetővé teszi, hogy az emberek intelligensebben dolgozhassanak bővíthetőséget, biztonságot, fenntarthatóságot és egyszerűséget kínáló technológiákkal. A felhasználók új alkalmazásokat, funkciókat és frissítéseket tölthetnek le közvetlenül az eszközükre, amint azok elérhetővé válnak, így teljes agilitást és rugalmasságot élvezhetnek. A platform segítségével a digitális munkahelyek műveleteiket legújabb igényeik szerint frissíthetik, miközben teljesen naprakészen tartják biztonsági funkcióikat és szoftvereiket. Emellett azonnal hozzáférhetnek a frissítésekhez, amint azok piacra kerültek, így nincs szükség új hardverek vásárlására a további funkciók használatához, és nem szükséges megvárni, míg lejárnak a szerződésben meghatározott időtartamok. Ezenfelül a Ricoh Intelligens Support garantálja, hogy a szoftverfrissítések távolról is gyorsan elvégezhetők legyenek, így a felhasználó számára maximalizálható a hasznos üzemidő.

Az új IM C sorozatú A3 színes MFP-k az elsők az intelligens eszközök közül, amelyeket a Ricoh a következő generációs platformmal visz piacra. A hamarosan megjelenő új irodai nyomtatási fejlesztések között van a Ricoh Cloud Workflow Solutions, az innovatív felhőalapú technológiák gyűjteménye, amely összehangolt egyszerűséget kínál megfizethető, skálázható, előfizetés alapú csomagokban, amelyekkel az ügyfelek fejleszthetik vállalatukat.

A Ricoh Always Current Technology 13 új A3 színes intelligens MFP-vel érkezik Európába, többek között a RICOH IM C2000, IM C2500, IM C3000, IM C3500, IM C4500, IM C5500 és IM C6000 eszközökkel. Ezek az eszközök 20, 25, 30, 35, 45, 55 illetve 60 oldalt nyomtatnak percenként (ppm). Nyomtatási, szkennelési, másolási, faxolási és befejezési (finiser) támogatás akár SRA3 méretig és alapkiépítésben tartalmazza a mobilnyomtatási megoldásokat. Minden eszköz EPEAT tanúsítvánnyal rendelkezik.

David Mills, a Ricoh Europe vezérigazgatója elmondta:

„A digitális munkahelyek lehetőségeinek kiterjesztéséhez kulcsfontosságú az információbiztonság, és az azonnali rendelkezésre állás. Az információbiztonság elsőrendű tervezési szempont a Ricoh-nál, ezért ezek az intelligens MFP-k is kihasználják a hardveres titkosítás lehetőségeit. Az új eszközöket elláttuk a Ricoh Okos Kezelőpanelével, valamint egy továbbfejlesztett processzorral, amely gyorsabb kapcsolatot nyújt az alkalmazások és a gördülékeny, reszponzív érintőképernyő között. Az új funkciók az ügyfelek visszajelzésein alapulnak, és a jobb hozzáférést, valamint a magasabb szintű felhasználói élményt célozzák. Az új felület személyre szabható az adott munkahelyek, munkamenetek és igények sajátosságainak megfelelően. A Ricoh szolgáltatási szakértői távolról hozzáférhetnek egy eszköz Okos Kezelőpaneljéhez a gyors hibaelhárítás érdekében, és képesek automatikus firmware frissítéseket ütemezni.”

Mills hozzáteszi:

„A mai vállalatoknak szédítő sebességgel kellene alkalmazkodniuk a változásokhoz. Felismertük, hogy ügyfeleinknek új és változó igényeik vannak, és a munkahelyek kiléptek a hagyományos irodai környezetekből. Más okos eszközökhöz hasonlóan, az új intelligens eszközeink kínálatával az ügyfeleink bármikor bármilyen alkalmazást telepíthetnek, ami hozzásegíti őket ahhoz, hogy intelligensebben és hatékonyabban dolgozhassanak.  Új megközelítésünk a Dynamic Workplace Intelligence nevet kapta, mert azt tükrözi, ahogyan ügyfeleinkkel dolgozunk azon, hogy megfeleljünk a digitális munkahelyük minden igényének.”

További információk a Ricoh weboldalán: www.ricoh.hu.

További Office

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés